Rabih tvingas byta danspartner

avBjörn Berglund

TV

Maria Lindberg pressad av TV4 att hoppa av kvällens ”Let's dance”

Maria Lindberg och Rabih Jaber. Foto: Jonas Bilberg

Rabihs danspartner Maria Lindberg ville dansa in i det sista trots sin lunginflamation, men bara några timmar innan programmet sade TV4 stopp.

– Jag är jättebesviken och mest ledsen av alla, säger hon.

Otursveckan fortsätter att förfölja Rabih Jaber in i det sista. Det började med en stukad fot i måndags, med resultatet att danspartnern Maria Lindberg fick lägga om hela koreografin till ett lätt 90-sekundersnummer.

Då plötsligt visade det sig att Maria har lunginflamation. Hon var fast besluten att dansa ändå, men bara några timmar innan sändning satte TV4 och läkarna stopp.

"Beslutet är mitt"

– Jag är mest ledsen av alla. Beslutet måste vara mitt, men det har varit stor press på mig att inte dansa i kväll, säger Maria till Nöjesbladet.

– De tyckte att det var bäst att inte riskera hälsan och det det är fint att de är måna om mig, men jag önskar att jag fått ta beslutet utan press, fortsätter hon.

Ersättaren heter Oksana Spichak och nu har dansparet bara några timmar på sig att öva in koreografin till veckans quickstep-nummer.

Ska rösta hemifrån

– Rabih är i trygga händer, Oksana är jätteduktig och det är jättegulligt av henne att hoppa in, säger Maria Lindberg.

– Nu ska jag hem och bädda ner mig. Jag ville stötta Rabih i studion, men nu får det bli så här och jag ska rösta på "oss" i kväll.

ARTIKELN HANDLAR OM