Marcus Birro gifter sig med kärleken

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:

Marcus Birro har återförenats med kärleken Michaela Kälveskog.

Nyligen förlovade de sig och senare i år ska de bli man och hustru.

– Det känns helt fantastiskt och jag längtar, säger Marcus till Nöjesbladet.

Det var sommaren 2015 som det avslöjades att författaren och poeten Marcus Birro, 45, hade inlett en relation med Michaela Kälveskog, 30, tidigare gift med Sverigedemokraternas Martin Kinnunen, 34.

De var himlastormande förälskade och Marcus förklarade att han inte hade varit så lycklig på tjugo år. Kort därefter köpte de ett idylliskt radhus strax söder om Stockholm och blev sambor.

Men det dröjde inte länge innan relationen kraschade. Efter några omskrivna turer fram och tillbaka blev de tillsammans igen och så sent som förra året förlovade de sig. Tanken var att de skulle gifta sig i Göteborg nu i april, men i oktober valde de återigen att gå skilda vägar.

Men nu gör de ytterligare ett försök att få alltsammans att fungera.

– Vi gjorde slut mest på grund av en massa olika praktiska saker, men vi insåg att vi måste få leva med varandra, men på ett annat sätt än vad vi försökte från början. Vi har äntligen kunnat sätta ord på vad som krånglat för oss och därmed kunnat lösa problemen och kommit närmare varandra, förklarar Marcus Birro för Nöjesbladet och fortsätter:

1 av 2 | Foto: Privat
Michaela Kälveskog och Marcus Birro.

– Vi lever på ett annat sätt nu, rent praktiskt, och vi är övertygade om att det kommer fungera för oss. Vi har hittat konstruktiva lösningar på de där praktiska problemen. Vi följer vår egen mall den här gången istället för vad som förväntas.

Marcus berättar att de redan har förlovat sig och att han ser fram emot det kommande bröllopet.

– Vi bytte ringar den första snöfria vårdagen vid Michaelas köksbord i år. Imorgon, måndag, åker vi till Rom för att njuta och fira förlovningen. Vi planerar att gifta oss senare i år. Det känns helt fantastiskt och jag längtar.

Marcus var tidigare gift med Jonna Vanhatalo, 41, och tillsammans har de barnen Milo, 9, och Mimmi, 7.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN