Klart: TV3 gör populär kärlekssåpa i nytt format

Välkända profiler gör upp i ”Paradise STHLM”

avJakob Meijer

1 av 2 | Foto: Foto: Tony Ottosson / Viafree & Viaplay
Arvid Stenbäcken, Erica Mendez, Robin ”Mos” Andersson, Marcelo Peña, Bettina Buchanan och Nina Glimsell Udovičić gör upp i ”Paradise Sthlm”.

”Paradise hotel”-deltagarna checkar ut om några veckor.

Men strax efter checkar sex profiler in i ett nytt hus – i Stockholm.

Nu lanserar TV3 nya realityserien ”Paradise STHLM”.

Från ett soligt Mexiko till ett kallt Stockholm.

Mitt under den nuvarande säsongen av TV3:s kärlekssåpa ”Paradise hotel” avslöjar kanalen att årets final inte är slutet för några av deltagarna.

I november är det premiär för nya Viafree-satsningen ”Paradise STHLM”.

I programmet kommer man få följa några av de mest välkända ”Paradise hotel”-profilerna när de flyttar in i en lyxlägenhet i Stockholms innerkvarter.

– Vi känner oss väldigt glada att kunna erbjuda en förlängning av succéformatet ”Paradise Hotel” till våra tittare redan i höst. Eftersom moderformatet historiskt presterat väldigt bra känns det som ett naturlig steg i den fortsatta utvecklingen av vårt programutbud, säger Camilla Rydbacken, innehållschef på Nordic Entertainment Group i Sverige, i ett pressmeddelande. 

Flera välbekanta ansikten

De sex deltagare som till en början flyttar in är Marcelo PeñaRobin "Mos" Andersson, Nina Glimsell Udovičić, Bettina Buchanan, Arvid Stenbäcken och Erica Mendez .

I tolv avsnitt kommer de tävla och mingla i Stockholms uteliv. Men till skillnad från ”Paradise hotel” tävlar de inte i par, utan individuellt. Den som vinner kammar hem en paradisresa, där de för en gångs skull slipper kamerorna.

”Paradise STHLM” har premiär den 12 november och sänds på Viafree och Viaplay.

ARTIKELN HANDLAR OM