Pepparkaksbollar utan socker, gluten och mjölkprodukter.
Foto: Andrea Brändström
Pepparkaksbollar utan socker, gluten och mjölkprodukter.

Glutenfria pepparkaksbollar

4,1 (49 röster)

”Smakar som pepparkaksdeg”

Julgodis

De här härliga bollarna smakar som pepparkaksdeg, men är bakade utan socker, gluten och mjölkprodukter.

I stället kommer smakerna från dadlar, kanel, nejlika och kaffe. Mums!

Recept av Andrea Brändström.

Pepparkaksbollar

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 22 dadlar
  • 6 dl havregryn glutenfri
  • 1 dl kokosolja
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk kakao
  • 1 tsk ingefära, mald
  • 0.5 tsk mald kryddnejlika
  • 0.5 dl kallt kaffe
  • 1 tsk havssalt

Gör så här

Laddar ...

LÄS VIDARE

MER OM GODARE