”Chelsea är löjligt stabilt”

Av: Daniel Söderbäck, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:

Spelbolagen tror inte att Cluj kan skrälla igen

säkra vinnare i kväll enligt oddsen Cluj stod för en superskräll i förra omgången av Champions League. I kväll blir dock för svårt för rumänerna mot Ballack & Co i Chelsea.
Foto: ap
säkra vinnare i kväll enligt oddsen Cluj stod för en superskräll i förra omgången av Champions League. I kväll blir dock för svårt för rumänerna mot Ballack & Co i Chelsea.

I förra omgången stod rumänska Cluj för superskrällen mot Roma.

I kväll gör de hemmadebut i Champions League – mot värsta tänkbara motstånd – Chelsea.

Så här ser spelbolagen på kvällens hetaste spelobjekt.

1) Cluj var förra omgångens skräll i Rom. Hur stor chans har de att skrälla igen – nu hemma mot Chelsea?

2) Vem vinner ”matchen i matchen” mellan Zlatan i Inter och Rosenberg i Bremen?

3) Vilket spelobjekt är ”enklast” att vinna stora pengar på i kväll?

bet365:

1) – Vi tror att Cluj får svårt att skrälla på nytt och ger dem runt tio procents vinstchans. Chelsea är nu förvarnade och vi tror inte att de kommer att underskatta rumänerna. 2–0 till Chelsea är det mest populära resultatspelet bland våra spelare.

2) – Zlatan. Vi håller honom som favorit att göra matchens första och sista mål. Werder Bremen bör få mycket svårt mot ett revanschsuget Inter och Markus Rosenberg kan spelas till 12 gånger pengarna som första och sista målskytt.

3) – Svår fråga. Om jag vetat det hade ni fått slå landsnumret till Barbados för att få tag på mig i morgon. Mitt skrälltips blir dock Bordeaux som bör ha en vettig chans mot ett formsvagt Roma.

Kommentarer: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Unibet:

1) – Roma var blekt mot Cluj, utan att för den skull ta ifrån rumänernas starka insats. Chelsea har visat såväl klass som styrka hittills i ligan och Champions League. Det kan bli tufft för Cluj som inte varit lika övertygande i ligan som de var förra året. De mäktade dock med ett imponerande kryss borta mot Steaua i helgen.

2) – Inter borde vinna detta möte och Zlatan kommer definitivt att få fler chanser att näta än Rosenberg.

3) – Vi har tre suveräna matcher på dagens SuperScore kupong! (Cluj–Chelsea, Inter–Werder Bremen och Liverpool–PSV) Där kan oddset bli riktigt högt till en liten insats.

Kommentarer: Andreas Slätt, marknadschef.

Expekt:

1) – Clujs seger mot Roma var verkligen en varningslampa för Chelsea. Nu tar Scolaris mannar Cluj på största allvar och har oftast en maskinmässig effektiviet i såna här matcher. Våra odds ger Cluj en 12-procentig chans att vinna och 23 procent talar för kryss. Normalt sett vinner Chelsea med två mål.

2) – Jag tror mycket väl att Rosenberg kan göra ett mål i matchen. Laget har form och offensiven sprudlar. Zlatan kommer att tas väldigt hårt av Bremens försvar.

3) – Liverpool kan vara på rätt spår och ger PSV en svettig afton på Anfield. Jag blir inte förvånad om Liverpool vinner med 3–0.

Kommentarer: Dan Vikman, informationschef.

Ladbrokes:

1) – I matchen mot Roma imponerade Cluj, men nu möter de ett lag av aningen högre klass. Samtidigt lär Chelsea vara förberedda på ett hårdare motstånd efter Clujs seger. Vi tror chansen är liten att Cluj skräller igen och vi ser därför att Chelsea kommer att visa sin klass och vinna.

2) – Vi tror att Zlatan är den spelare som har störst chans till mål. Hans Inter är stor favorit och Zlatan gör första målet till oddset 5,00. Ett första mål för Rosenberg ger däremot tio gånger pengarna.

3) – Högst återbetalning per satsad krona ger PSV till 10,00 gånger pengarna vid en bortaseger mot Liverpool. Liverpool har dock imponerat den senaste tiden och i derbyt slog de Everton. Den som vågar, tar en chansning på PSV.

Kommentarer: Andreas Gillberg, Sverigechef.

Betfair:

1) – Jag tror inte att Cluj har en chans mot Chelsea i den form Londonlaget har nu. Spelarna är också skeptiska och bara tre procent av köpvolymen har lagts på Cluj.

2) – I kraft av hemmaplan tror jag att Zlatan kommer att överglänsa Rosenberg som inte heller är garanterad 90 minuters spel. Rosenberg har dock börjat säsongen lovande och har ett högt anseende i Tyskland.

3) – Tyvärr så är oftast stora pengar snabbt förknippade med hög risk. Men vill man få ihop bra odds genom att tippa favoriter så kan man alltid köra kombispel. Själv funderar jag på följande fyrling till 4.85: Atl Madrid–Marseille (1), Liverpool–PSV (1), Sp Lissabon–Basel (1), Cluj–Chelsea (2).

Kommentarer: Klas Winberg, Sverigechef.

Betsson:

1) – Jag tror Cluj får svårt att fortsätta överraska. Chelsea har inlett Premier League och Champions League på ett övertygande sätt utan förlust. Att Cluj skulle behålla alla poängen på hemmaplan är inte troligt.

2) – Zlatan vinner denna duell. Efter sin lite bleka insats i Milanoderbyt kommer han att leverera igen, för formen är det inget fel på. När Zlatan är i form är han klasser bättre än Rosenberg.

3) – Shakhtar har aldrig tagit sig förbi gruppspelet och i år lär inte bli första gången då man inte håller samma klass som ärkerivalen Dynamo Kiev. Efter nio omgångar i ukrainska ligan har laget endast en vinst. Barcelona har imponerande bortafacit i Europa och allt annat än vinst är en skräll.

Kommentarer: Thomas Bertilsson, PR-ansvarig.

Betway:

1) – Eventuellt kan Cluj skrälla och plocka en poäng av Chelsea, men mer än så blir det inte. Chelsea är löjligt stabilt ute i Europa och jag tror inte ens att en bortamatch i Rumänien skrämmer Scolari.

2) – Jag tror Inter vinner huvudmatchen, Mourinho torskar aldrig två matcher i rad, men matchen i matchen mellan Markus och Zlatan slutar oavgjort då de gör varsitt mål. Markus smyger in mellan Inters osäkra mittbackar och nickar in kvitteringen till 1–1. Dock avgör Zlatan matchen med ett distansskott.

3) – Jag ser inte hur Atlético Madrid skulle kunna tappa poäng hemma mot Marseille, trots en del skador. Atletico såg visserligen tafatta ut mot Sevilla i helgen, samtidigt är Marseille ett uselt bortalag i Europa plus att formen ej är på topp. Oddset 1.65 för hemmaseger känns klart spelbart!

Kommentarer: Fredrik Essevad, informationsansvarig.

Publicerad: