Tara Reid avslängd från flygplan – efter raseriutbrott

avLinn Elmervik

Flyget mot New York lyfte från Los Angeles – utan Tara Reid.

Skådespelaren blev avslängd efter ett raseriutbrott ombord.

Skådespelaren Tara Reid, 42, fick inte följa med när hennes inbokade flyg lyfte till New York från Los Angeles i måndags eftermiddag.

Strax innan avfärd startade stjärnan bråk med besättningen och grälet urartade så pass att hon slängdes av, rapporterar TMZ.

1 av 2 | Foto: @ParisaMichelle / Splash
Tara Reid.

Lugnade sig inte

Vittnen säger till sajten att det hela började när Tara Reid menade att hon tilldelats fel säte på planet. Hon var också missnöjd över att inte ha fått någon kudde. Skådespelaren ska ha klagat så högljutt att hon fick tillsägelser av besättningen.

Diskussionen eskalerade och när personalen inte lyckades lugna stjärnan tvingades hon och hennes hund till slut av planet.

Skrek i klädbutik

– Delta ber de passagerare som var kvar på planet om ursäkt för besväret och uppskattar deras tålamod medan situationen löstes. Planet lyfte mot New York med en kortare försening, säger flygbolaget till People.

Tara Reid har synts i filmer som ”American Pie” och ”American Pie 2”, men har de senaste åren gjort sig mer känd för sitt intensiva festande. 2013 eskorterades hon ut av vakter från en klädbutik i Los Angeles efter att ha blivit vansinnig på personalen när hon inte fick rabatt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Tara Reid