Efter miljonsuccén – här är experttipsen

Sportbladets profiler drog in 1,1 miljoner kronor på V86 förra onsdagen – siktar på favorit i repris

avDaniel Söderbäck

Jättesuccé för Sportbladets andelssystem på V86 förra veckan.

1,1 miljoner kronor inspelat och 84 000 kronor till varje andelsköpare.

– Vi har jobbat stenhårt med omgången för att försöka vinna rejält igen, säger Sportbladet högste travchef Mattias Karlsson.


ANNONS: 84 000 kronor per andel på systemet förra onsdagen –här kan du rygga populära experternas spel i kväll [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du sedan starten av 2019 möjlighet att ta rygg på våra rosa profilers andelssystem på V75 och V86 på ATG Tillsammans.

Vinsterna har trillat in med jämna mellanrum sedan starten vid nyår.

Men förra onsdagen sattes nytt vinstrekord - för ett Sportbladet-system.

Systemet ”Sportbladets Insider” satte alla åtta rätt. Totalvinsten: 1 175 519 kronor. Varje andelsköpare får tillbaka 83 965 kronor. Totalt var det bara 6,09 system som lyckades pricka in ”åttan” och Sportbladets system var det enda andelssystemet som prickade alla rätt via ATG Tillsammans.

– Det är bara att gratulera alla som hängde med på V86 den här fina vårkvällen, det är tack vare hela vår travredaktion med sina unika insiderkontakter. Vilken glädje och gemenskap det är med våra andelssystem, sa Sportbladets Mattias Karlsson då.

”Lättare uppgift i kväll”

Sedan V86-listorna släpptes har sedan Sportbladets experter jobbart hårt med omgången, trots alla V75-fester under påsken.

– Vi har jobbat stenhårt med omgången för att försöka vinna rejält igen, säger Sportbladet högste travchef Mattias Karlsson.

Har du redan nu någon spik att bjuda på?

– Jag ser att 2 Stonewashd Diamant (V86-2) inte ser ut att bli så hårt betrodd. Vi minns hur nöjd Peter Untersteiner var inför årsdebuten. Stoet gick 12,5 full väg då på Jägers. Lättare uppgift i kväll och Erik Adielsson hoppar upp. Han rattade ju in skrällen Ilona Håledryd (som också tränas av Untersteiner) förra onsdagen och bidrog till vår storvinst, säger Karlsson.

– Ska jag nämna en skräll så får det bli 1 One Two Beat i V86-6. Perfekt läge och kommer att sitta på innerspår hela vägen. Det är sommarväder i Stockholm och det kommer gå undan på Solvalla i kväll, då är det en klar fördel att sitta på innerspår och i den främre träffen för att ha chans att vinna. Intressant lågprocentare! 


ANNONS: 84 000 kronor per andel på systemet förra onsdagen – här kan du rygga populära experternas spel i kväll [Extern länk]


ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Trav

Solvalla