Kylies nya kille

Av: Olivia Svenson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4 | Foto: ALL OVER PRESS

Hösten har kommit. Med kärleken.

Här är bilderna på Kylie Minogues passionerade afton i Paris.

En ljummen höstkväll utanför berömda kvartersrestaurangen ”Chez Julien” i Paris.

Sångerskan Kylie Minogue, 40, glittrar som en stulen diamant och kan inte alls hålla sig för skratt. Orsaken är sällskapet – en för oss okänd man i sina bästa år. Som uppenbarligen inte kan hålla sina händer från den australiensiska stjärnan.

Efter en middag med tända ljus och glada vänner föser sig paret genom svängdörrarna, andas lite förorenad pariserluft och fortsätter ut på gatan för att kramas.

Och man behöver kanske inte vara någon relationsexpert för att lägga ihop det fnittriga tillståndet och de löftesrika blickarna till en spirande förälskelse.

Men Kylies kärleksliv verkar karaktäriseras av tvära kast. Det är bara några veckor sedan som hon dök upp på en klubb tillsammans med underklädesmodellen Andrés Velencoso, 30. Förra året kopplades hon ihop med den gifte regissören Alexander Dahm, 39.

Annars är senast kände pojkvännen den franske skådespelaren Olivier Martinez, 42, som fanns vid Kylies sida under åren då hon kämpade mot bröstcancer. Paret gick skilda vägar 2006, ett år efter att hon blivit friskförklarad.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN