Charlotte Perrelli avslöjar okända kampen i ”Så mycket bättre”

”Så mycket bättre”-artisten: ”Riktigt känsligt”

avJakob Meijer

Känslorna svämmade över i lördagens ”Så mycket bättre”.

Nu berättar Charlotte Perrelli om den tuffa kampen under inspelningen.

”Jag har genom hela programserien kämpat med att hålla uppe modet och inte bryta ihop hela tiden”, skriver hon på sin blogg.

Tårarna flödade när det var dags för Albin Lee Meldaus dag i ”Så mycket bättre”. Huvudpersonen började gråta vid flera av framträdandena.

Bland annat när Charlotte Perrelli tolkade hans ”Let me go”.

– Det är så satans vackert, sa Albin Lee Meldau i programmet och torkade tårarna.

Charlotte Perrelli avslöjar nu hur berörd hon blev av känslostormen.

”Det var mycket känslor för Albin och även oss… faktiskt smärtsamt att se när någon är såå berörd”, skriver hon på sin blogg.

”Det är tufft att sitta där på Högsätet och få alla hyllningar och tolkningar! Det är riktigt känsligt och att sitta med runt bordet är inte helt lätt”.

Foto: TV4
Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli: ”Väldigt intensivt”

Under hela inspelningen försökte hon vara stark, vilket visade sig vara lättare sagt än gjort.

”Jag har genom hela programserien kämpat med att hålla uppe modet och inte bryta ihop hela tiden. Att med ett leende på läpparna njuta av alla fantastiska tolkningar och inte bli för påverkad”.

Charlotte Perrelli, som bara dagarna innan inspelningen av ”Så mycket bättre” i somras avslöjade att hon var gravid, har tidigare berättat för Nöjesbladet om den intensiva perioden:

– ”Så mycket bättre” var väldigt, väldigt intensivt. De var långa dagar men de var också väldigt förstående och gulliga.

ARTIKELN HANDLAR OM