Zlatan: Vissa ville utnyttja mig

Zlatan Ibrahimovic, 38, öppnar för en fortsättning

Av: Gustaf Ränkeskog

Publicerad:
Uppdaterad:

Milan ger inte upp hoppet om Zlatan Ibrahimovic.

Och nu har svensken lämnat ett kryptiskt besked om framtiden.

– Jag värmer bara upp, säger ”Ibra” i ett inlägg på Instagram.

På lördagen publicerade Zlatan ett videoinlägg på Instagram där han ger hopp om en fortsättning.

– Så ni trodde jag var slut? Att min karriär var över? Ni känner inte mig. Hela mitt liv har jag behövt kämpa. Ingen trodde på mig så jag var tvungen att tro på mig själv. Vissa människor ville krossa mig, men de gjorde mig bara starkare. Andra ville utnyttja mig, men de gjorde mig bara smartare.

– Och nu tror ni att jag är slut? Till alla er vill jag bara säga: Jag är inte som er, för jag är inte er. Jag är Zlatan Ibrahimovic och jag värmer bara upp, säger ”Ibra” i inlägget.

Zlatan Ibrahimovic.
Foto: TT
Zlatan Ibrahimovic.

”Förvandlat lagets mentalitet”

I fredagskvällens möte med Atalanta (1–1) fick Zlatan lämna planen mållös. Dessförinnan blev han stor hjälte då han stod för båda målen i 2–1-segern mot Sassuolo.

”Ibras” kontrakt med Milan löper ut sista juli. Men i samband med att Milan valde att förlänga tränare Stefano Piolis avtal tyder mycket på att vi får se en fortsättning för svensken i Italien.

– Jag har fortfarande tre matcher kvar här, och ingen har sagt något mer än så… jag förväntar mig inget annat, sa 38-åringen till Sky Sport Italia.

Milan har meddelat att de kommer att prata med svensken så fort möjlighet finns efter säsongen.

– Vi kommer att se om förutsättningarna finns till en fortsättning. Han har tveklöst bidragit. Han har förvandlat lagets mentalitet, kvalitet och karisma, säger sportchefen Frederic  Massara.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.