”Går som tåget – jag måste skrällvarna”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Bergsåker • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: MALIN ALBINSSON, MIKAEL ROSENQUIST/TR BILD
Kennedy och Adrian Kolgjini är ett skrällbud på V75.

TRAV

Två Sportbladet system med alla rätt i onsdags och 250 000 kronor inspelat till andelsköparna.

Lördagens V75:a bjuder på en jackpott med 58 miljoner kronor i potten.

Sportbladets experter har synat omgången med sina spikar och miljonrensare.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Kolgjinis hästar går som tåget, varning, säger Sportbladets Christoffer Wickman om sitt miljondrag.


ANNONS: Jackpott 58 miljoner – här ryggar du Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

V75 avgörs på Bergsåker på lördag med V75-finaler och E3-finaler för ston och hingstar/valacker. Omgången har spelstopp klockan 16.20 och kryddas med en jackpott på 58 miljoner kronor.

I onsdags prickade två Sportbladet system in alla åtta rätt på V86. Det handlade om Sportbladets Jackpot och C Wickman. Totalt spelade systemen in 250 000 kronor och hela andelslaget drog in över en miljon kronor.

– Riktigt kul att vårt arbete lönar sig, säger Sportbladets Mattias Karlsson.

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till V75-omgången. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 10.16 lördagen den 27 juni.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

7 Odd Herakles (V75-4) var fruktansvärt bra senast vid seger och jag tror att han avgör det här loppet direkt i starten. Odd Herakles är kvickare iväg än sina värsta konkurrenter, sedan bör de få svårt att ta in de meterna på honom till slut.

9 Viking Brodde (V75-7) är en väldigt kapabel häst och efter positiva rapporter från Nurmos tror jag att han bara vinner detta.

Miljonrensarna

11 Kennedy (V75-1) har varit positiv i sina två starter på svensk mark sedan han kom tillbaka från Frankrike och Adrian Kolgjinis hästar går som tåget för dagen. Varning! Två procent.

5 Announcement (V75-5) trodde jag en hel del på senast, då var det kanske ändå inte det rätta trycket i honom. Den här gången är han anmäld med jänkarvagn och jag hoppas också det blir så, då tror jag han har bra chans att tidigt nå ledningen och därifrån kan de andra få stora problem. Fem procent.

Tänk på att...

... det är jackpott på V75 på lördag och hela 58 miljoner väntar en ensam vinnare.

... V75 avgörs på Bergsåker och travbanan i Sundsvall har ett relativt långt upplopp som mäter 200 meter, jämför det med exempelvis Solvallas som mäter 196 meter.

... 4 Vikens High Yield (V75-1) blir brakfavorit men jag är inte alls lika övertygad om att han bara vinner det här. Jag garderar!

... 4 Maestro Zon (V75-6) har imponerat stort på mig och när Örjan Kihlström nu får chansen tror jag han blir svårslagen i E3.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

Det var ett ruggigt intryck på 2 Global Badman (V75-6) i uttagningsloppet. Wäjersten bara rundade de övriga, trots att det hade varit lågt tempo framme i täten. Det på Örebro, med sin lite speciella bankropp. Har hästen bara konserverat den formen så tror jag den här hästen blir mycket svårslagen på lördag. Det ser ut att bli jämnspelat i loppet, då hugger jag. Måste vara en bra spik.

Miljonrensarna

Om man garderar min spik så tycker jag inte att man ska spela V75 utan 3 Despot Power (V75-6). Loppet blev bra senast, men intrycket var också fränt. Elva procent.

Mattias Djuse har en fin häst i 9 M.T.Perette (V75-3) och nu görs lite ändringar. Det kan bli barfota runt om och det lutar åt första gången med rycktussar. Elva procent.

Ser ut att bli fart i V75-7. Passa 12 Heading Reference... Två procent.

Tänk på att...

... det ligger 58 miljoner kronor i jackpott på lördag som en ensam vinnare kan ta hem.

... segerstaplaren 4 Vikens High Yield (V75-1) gick på pumpen på Solvalla under Elitloppshelgen, men mötte en mycket bra vinnare då. Bra läge nu, och lämpligt emot. Favorit på att en ny segerrad påbörjas.

... Robert Dunder låter nöjd med 1 Even’s Cool Boy (V75-7). Bra häst.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

1 Even’s Cool Boy (V75-7) var jag helt inne på som ”skräll” på V75 senast, och det finns ingen anledning att inte tro på honom igen. Han satt nämligen fast med allt sparat över mål den gången. Perfekt spår nu och Dunder skulle nog kunna svara upp ledningen för spår 1 på Bergsåker är bra. Oavsett blir det en fin resa och jag kan inte annat än att spika honom. Det är en riktigt bra häst..

Miljonrensarna

12 Expensive (V75-2) är riktigt bra för den klass som han tävlar i på lördag. Spåret är skit, men vi får nog procent därefter och det är en mycket intressant skräll att ha med. Två procent.

5 Demex (V75-4) kanske är ett lyxstreck, men jag måste ha med den på barfota bak. Loppet på Romme, på den balansen, glömmer inte jag i första taget... Noll procent.

Nu åker bajken på 5 Announcement (V75-5) Då streckar jag. Tidigt. Fem procent.

Tänk på att...

... vi har en läcker jackpott-omgång på lördag med hela 58 miljoner kronor till en ensam vinnare.

... loppen avgörs på Bergsåker. Som ovan nämnt är innerspåret bra bakom startbilen.

... upploppet är ganska långt, 200 meter, att jämföra med Solvallas 196 meter.

... det avgörs E3-finaler på V75, där har det storskrällt förr.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

4 Vikens High Yield (V75-1) har utvecklats enormt hos Robert Bergh och radade upp segrarna på V75. Senast fick han ett tufft lopp i finalen utvändigt om ledaren men höll godkänt till en fjärdeplats. Han har trimmats till denna start och när han lottades till ett perfekt utgångsläge tror jag på tidig ledning och sedan ska de vara bra för att slå honom. Håll igång Bergharn!

Miljonrensarna

7 Ready Doc (V75-2) galopperade senast när kusken begärde lite för mycket. Han fick ändå ett lopp i kroppen och kommer göra ett bra lopp denna gång, tror jag. Spåret lite långt ut men kommer han ner i vettigt slagläge då kommer han fälla många till slut. Tre procent i en öppen klass II-final. Tre procent.

9 M.T.Perette (V75-3) har aldrig varit sämre än tvåa, hon gjorde ett starkt lopp i uttagningsloppet och jag tror hon får loppet här. Går i startsnabba ryggar och kan profitera på körningen, man testar även rycktussar för första gången vilket är intressant. Elva procent.

Tänk på att...

... Bergsåker håller i helgens V75-omgång. Mycket fin omgång med V75-finaler och E3-finaler.

... vi i V75-4 får se två av de bästa kallbloden i världen. Duellen mellan 7 Odd Herakles och 11 Månprinsen A.M. blir sevärd.

... 8 Vaduz Wise As (V75-5) var överlägsen senast, brottas med dåligt utgångsläge men kan vara bäst.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

4 Vikens High Yield (V75-1) ser ut att ha goda möjligheter att vinna Bronsdivisionens Final. Förutsättningarna är optimala och det kan vara läge att dunka in spiken direkt. Senast gick det inte att rå på Seismic Wave från utvändig position och det är inget att säga om. 

Jag kommer även spika 2 From the Mine (V75-7). Nu är det dags att leda runt om. Höll heroiskt senast.

Miljonrensarna

2 Gigaro Am (V75-2) hade krafter kvar i mål senast uppe i Boden och ska inte nonchaleras nu. Perfekt läge och till bara sex procent är hästen ett givet garderingsbud i denna öppna Klass II-final. Sex procent.

9 M.T.Perette (V75-3) vill jag absolut ha med på kupongen i E3-finalen för tjejerna. Mattias Djuse rycker nu alla skorna och kan serveras ett perfekt lopp. Bara spelad på elva procent.

Tänk på att...

... Bergsåker ansvarar för fantastisk travsport denna V75-lördag. Vad sägs om dubbla E3-finaler och STL-finaler?

... det finns 28 extra miljoner i potten denna omgång vilket medför högt värde för oss spelare. 

... världens just nu bästa kallblod, 7 Odd Herakles, visar upp sig i Sundsvall. Som han sett ut på slutet ska det vara toppchans i Kallblodsdivisionen, V75-4.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén:

Spikarna

4 Vikens High Yield (V75-1) kommer med stor sannolikhet att laddas från start. Kommer han till ledningen blir han svårslagen.

9 Viking Brodde (V75-7) var väldigt bra som tvåa i comebacken och blev slagen på målfotot. Har en mycket bra chans utan strul. Örjan Khilström håller i tömmarna.

Miljonrensarna

6 Golden Guard (V75-2) vann ett lunchlopp senast med mycket krafter sparade, och då från ledningen. Han kan öppna snabbt bakom bilen och helt borta behöver han inte vara. Sex procent.

Tänk på att...

... omgången ser intressant ut på pappret, där finalerna i långa E3 är kronan på verket.

... även finalerna i de ordinarie V75-klasserna står på programmet.

... det bjuds på en dubbeljackpott med många sköna miljoner.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets alla system. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!