Cardi B drar tillbaka skilsmässoansökan från Offset

Var på väg att skilja sig för andra gången

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Cardi B skickade in skilsmässopapprena i september.

Men nu har hon ångrat sig och dragit tillbaka skilsmässoansökan, skriver TMZ.

– Det finns mycket kärlek mellan oss, har Cardi B tidigare sagt på Instagram.

Cardi B och Offset verkar vara på igen.
Foto: Mark Von Holden / TT NYHETSBYRÅN
Cardi B och Offset verkar vara på igen.

I september lämnade Cardi B, 28, eller Belcalis Marlenis Almánzar, som hon egentligen heter in en ansökan om att skilja sig från Kiari Kendrell Cephus, 28, mer känd som Offset. Men nu rapporterar bland andra TMZ att hon ansökt om att dra tillbaka skilsmässoansökan.

Det är andra gången hon ångrar sig, inte heller den första skilsmässoansökan gick igenom. Sista steget i den nya processen är att en domare ska skriva under dokumenten, sedan är fallet avslutat.

Nya otrohetsrykten

Deras förhållande har varit stormigt sedan de blev tillsammans och gifte sig 2017. Det uppdagades att Offset varit otrogen mot henne bara tre månader efter bröllopet. Paret höll ihop fram till i december 2018 då Cardi B meddelade på Instagram att det var slut.

– Jag har försökt få det att att fungera med pappan till mitt barn ett tag nu. Vi är riktigt bra vänner och businesspartners. Han är någon jag alltid kan vända mig till för att prata och det finns mycket kärlek mellan oss, men det har inte fungerat mellan oss på länge, sa hon på Instagram då.

De lyckades senare hitta tillbaka till varandra. Men i september blossade nya otrohetsrykten upp och det var troligtvis i samband med dem som Cardi B lämnade in skilsmässopapprena för andra gången.

Paret har dottern Kulture Kiari, 2. Det är Cardi B:s första barn och Offsets fjärde.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN