Saffransrisotto med ljumma tomater och krispig fänkål
30 min
MAT & DRYCK
”Krispiga koreanska plättar blir till en hel middagsrätt om man lägger till något grönt tillbehör. Eller så äter man dem som snacks och satsar på en efterrätt istället.
Ponzu är en älskvärd sojasås som består av soja, ättika och citron. Den finns att köpa färdig, men hittar du den inte kan du ta japansk soja”.
Receptet är hämtat ur boken ”Mera vego på 30 minuter” av Ylva Bergqvist (Bonnier fakta).
Istället för salladslök kan du tillsätta riven urkramad zucchini eller majskorn i plättarna.
Har du ingen kimchi kan du blanda majonnäsen med hackad surkål, lite srirachasås och finriven ingefära.
30 min
30 min
40 min
1 h
30 min
15 min
30 min
20 min
1 h 20 min
1 h
30 min
30 min
40 min
1 h
30 min
15 min
30 min
20 min
1 h 20 min
1 h