Stjärnorna kommer till Uppsala i sommar

Publicerad:
Uppdaterad:
Magnus Uggla, Petter och Miss Li kommer till Botaniska trädgården i Uppsala i augusti.
Foto: Ea Czyz
Magnus Uggla, Petter och Miss Li kommer till Botaniska trädgården i Uppsala i augusti.

NYHETER

Nu är det klart vilka som kommer till Botaniska trädgården i sommar, och det är en trio stjärnor som knappast behöver någon närmare presentation.

Tillsammans har de sålt miljontals skivor.

Magnus Uggla, Petter och Miss Li kommer till Uppsala och Botaniska trädgården i sommar. Trion, som briljerade i vinterns jubileumssäsong av tv-succén ”Så mycket bättre”, har bestämt sig för att ge sig ut på en Sverigeturné i sommar med start på Skansen i Stockholm den 2 juli.

Foto: Ea Czyz
Magnus Uggla: ”Det var tre år sen sist och jag är sjukt rastlös”

Kommer till Uppsala i augusti

Efter turnéstarten i Stockholm fortsätter turnén och till Uppsala kommer stjärntrion den 28 augusti, vilket också blir avslutningen på hela turnén. Biljetterna släpps redan på fredag den 7 februari.

– Det var tre år sen sist och jag är sjukt rastlös, säger Magnus Uggla.

Magnus Uggla, Petter och Miss Li kräver knappast någon närmare presentation. Förutom miljontals sålda skivor kan också trion stoltsera med hundratals miljoner streams.

– Det kommer bli magiskt att få dra ut på vägarna tillsammans med Petter och Uggla i sommar. Jag älskade att spendera så mycket tid med dem på Gotland förra året och är jätteglad att få göra detta ihop med dem, säger Miss Li.

Publicerad:

LÄS VIDARE