”Bachelor”-profilen: Vi har blivit föräldrar

David Möller har fått en dotter

Av: Rosanna Berg

Publicerad:
David Möller var huvudpersonen i ”Bachelor” 2018.
Foto: Magnus Sandberg
David Möller var huvudpersonen i ”Bachelor” 2018.

NÖJE

Årets ”Bachelor” 2018 har blivit pappa.

På Instagram delar han med sig av bebislyckan.

”För tre veckor sedan blev vi föräldrar till en liten tjej”, skriver han i inlägget.

Polisen David Möller, 35, var årets ”Bachelor” 2018 men hittade till slut kärleken på annat håll. Nu berättar han att han och den hemliga flickvännen har blivit föräldrar.

”Min älskade dotter i sin fars varma famn. För tre veckor sedan blev vi föräldrar till en liten tjej. Varje dag sedan dess har varit de mest betydelsefulla i mitt liv”, skriver han på Instagram.

”Är ingen bachelor”

Gabriella Bylund var den sista att få en ros i tv-programmet som spelades i Grekland. Men när han kom hem till Sverige igen visade det sig att det fanns någon annan som uppehöll hans tankar.

Efter att det sista avsnittet av ”Bachelor” hade sänts la han upp en bild på Instagram.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig men det har samtidigt en förmåga att i de flesta fall anpassa sig till det bättre! Så gott folk sluta inte tro på kärleken nu för denna bachelor är ingen bachelor längre utan en väldigt lycklig och kär man i en relation,” skrev han då.

När Aftonbladet pratade med honom då sa han att han ville hålla relationen hemlig.

– Vi har känt varandra i åtta år. Vi träffades fram och tillbaka under ett år. När jag var med i ”Bachelor” så var det full fokus på de tjejerna som var där. Det var när jag kom hem som det blev väldigt tydligt att det var henne som mitt hjärta brinner för, sa han då.

Tidigare har han kallat henne för ”J” i sina sociala medier.

– Jag vet att många är jättenyfikna. Det är helt otroligt. Hon är inte så bekväm med att vara offentlig och vill inte figurera i de sammanhangen än. Vi har bestämt oss för att hålla lite till på det, sa han då.

Aftonbladet har sökt David Möller.

Foto: Instagram/David Möller
”Min älskade dotter i sin fars varma famn”, skriver David Möller på Instagram.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN