Så går du med i Aftonbladets panel

Gå med i Aftonbladetpanelen!
OM AFTONBLADET

Aftonbladetpanelen ger dig som läsare möjlighet att uttrycka dina åsikter i frågor som berör samhälle, reklam och produkter. Du deltar i internetbaserade undersökningar där aktuella frågor tas upp.

För varje undersökning du slutför får du poäng som löses in till värdecheckar. Vi samarbetar med Röda korset och SF. Aftonbladetpanelen är en del av Schibstedpanelen.

Undersökningspaneler är en urvalsmetod som för paneldeltagaren möjliggör ett anonymt deltagande i samhälls- och kundundersökningar av olika slag. Aftonbladet har tillsammans med flera systerbolag inom Schibstedkoncernen valt att arbeta med paneler i sina kundnöjdhets-och marknadsundersökningar.

Panelen startades år 2017 i syfte att ge sina läsare möjligheten att tycka till och påverka allt från innehåll på sajten, användarvänlighet till vilka varumärken som lämpar sig bäst för att synas på Aftonbladets plattformar.

Som paneldeltagare får du inbjudningar till undersökningar som handlar om bland annat annonsering, medievanor, konsumtion och intressen. En panelist får i snitt ett förslag på enkät varannan vecka till sin mailadress. Paneldeltagandet är frivilligt och gratis. 

För varje enkät du svarar på får du, beroende på undersökningens längd,  en viss summa pengar som landar på ditt panelkonto. Den summa du samlar ihop kan du sedan välja att skänka till välgörenhet, eller lösa in för eget bruk.

Registrera dig här!

ARTIKELN HANDLAR OM

Schibsted