Nu gör humorduon en ny komediserie

avAnna Sköld

NÖJE

Det blir en höst full av kärlek för komikern Peter Magnusson – och David Hellenius.

Komikerduon återses i en ny komediserie som spelas in för TV4 behandlas ämnet.

– Denna gång utspelar det sig i tennismiljö och handlar om kärlek och att lära känna sig själv. På ett roligt sätt, säger Peter Magnusson.

Foto: magnus sandberg
Peter Magnusson och David Hellenius – tillsammans igen.

Komikern Peter Magnusson och regissören och producenten Martin Persson spelar i höst in en ny komikerserie, som ska sändas i TV4 tidigast nästa år, och ännu inte fått något namn.

– Det är en ynnest att få skapa en ny humorserie från grunden. Jag och Martin vill skriva en personlig historia där man ska kunna känna igen sig. Denna gång utspelar det sig i tennismiljö och handlar om kärlek och att lära känna sig själv. På ett roligt sätt, säger Peter Magnusson i ett pressmeddelande.

Duton har tidigare gjort komediserien Blomstertid. Båda skrev manus till serien, och Peter Magnusson spelade dessutom tre av huvudrollerna.

Även i den här serien gör Peter Magnusson en av huvudrollerna, medan Martin Persson regisserar och producerar. Båda har skrivit manus.

David Hellenius i huvudroll

Nöjesbladet kan nu avslöja att en av de andra huvudrollerna spelas av Peter Magnussons "Hey Baberiba"-kollega David Hellenius.

– Jag ska inte spela någon liten roll, utan en stor för annars ställer jag inte upp, haha. Det är alltid kul att jobba med Peter och extra roligt nu när det har gått så lång tid sedan vårt senaste samarbete "Sommaren med Göran" förra året, säger Hellenius till Nöjesbladet.

TV4 välkomnar den nya komediserien.

- Vi är jätteglada för att återigen samarbeta med Peter och Martin med ännu en komedi, säger Maria Mowbray, tillförordnad programchef på TV4.