Linda Lindorff på kärleksjakt – åt Leonora Vilhelmsson

Söker efter kärlek på QX-galan

Av: Louise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Senaste säsongen av ”Bonde söker fru” är slut för längesen.

Men Linda Lindorff har inte givit upp sitt jobb att hjälpa Leonora Vilhelmsson finna kärleken – och söker nu på QX-galan.

– Men jag har missat vilka som är singlar så vi måste börja om, säger hon.

Lenoroa Vilhelmsson var en av bönderna i den senaste säsongen av ”Bonde söker fru”. Men hon valde att hoppa av programmet efter att ha hittat kärleken hos en av sina brevskrivare redan innan inspelningen börjat.

Relationen med Louise Eriksson tog dock slut. Paret, som var förlovade, valde att bryta sin förlovning. På bloggen har Vilhelmsson berättat om sorgen.

Under måndagen var Vilhelmsson på QX galan. Som sin dejt hade hon bjudit med sig programledaren Linda Lindorff. De missade röda mattan men Nöjesbladet han ikapp dem precis efter att galan tagit slut och gästerna började röra sig mot efterfesten.

– Hon bjöd mig på dejt för ett par veckor sedan och jag sa med glädje i rösten ja, säger Lindorff.

– Jag behövde ha något hett med mig. Nej, men jag hade ingen att gå med och jag tycker att det är bra att de här heterotjejerna får komma ut och se lite av det verkliga livet, säger Vilhelmsson.

”Vi måste börja om”

Trots att ”Bonde söker fru” är över har Lindorff inte givit upp jakten på att hjälpa Vilhelmsson hitta kärleken. Hon säger sig kunna skilja agnarna från vetet och tror att hon kan se potentiella kärlekar. Från middagsbordet har hon haft flera förslag, avslöjar hon.

– Jag har pekat på ett par stycken och alla var tydligen icke singlar. Först på Kajsa Bergqvist och sen på Mariette Hansson. Men jag har missat vilka som är singlar så vi måste börja om.

”Hon ska vara trygg”

Enligt Vilhelmsson går jakten på kärleken ”sådär” för tillfället. Mitt bland middagsborden på Cirkus passar därför Lindorff på att spontant skapa en kontaktannons åt Vilhelmsson.

– Alla ni singlar där ute som gillar en superhärlig begåvad skogsbonde som springer typ två mil om dagen, som skrattar, äter och har magrutor. Fasen, vad bra du är, säger hon med armen om Vilhelmsson.

På frågan om vad som krävs för att fånga hennes hjärta svarar Vilhelmsson att ”det bara är att höra av sig”. Men där sätter Lindorff ner foten.

– Nej, där börjar vi fel. Vi måste ha riktlinjer. Vilka är det på riktigt som ska höra av sig? Säg tre saker som du vill ha hos en kvinna.

– Hon ska vara plikttrogen, lojal och trygg. Och sexig. Det är viktigt med tryggheten. Det måste vara stabilt, säger Vilhelmsson.

Publicerad:

LÄS VIDARE