En tröja, fyra outfits

Av: Pamela Bellafesta

Publicerad:

Så stylar du den klassiska polotröjan på flera olika sätt.

Foto: Pernille Teisbaek

Polotröjan - en vinterklassiker och ett av de mest mångsidiga plaggen i garderoben. Här är tips på fyra snygga outfits du kan skapa med just en polotröja.

1. En slimmad polotröja är perfekt att kombinera med en lösare kostymbyxa. Med ett par vita sneakers på fötterna så blir det en skön vardagsoutfit.

En fin detalj som skapar en mer personlig look är att addera några halsband som ramar in polon på ett fint sätt.

2. Ett bra alternativ till skjortan – som dessutom värmer bra – är att matcha en ullpolo under din kavaj. Ihop med ett par blåjeans och boots med en liten klack blir det här en ultimat outfit för kontoret.

3. En tunn polo gör sig snygg under en V-ringad lite grövre tröja. Tänk olika texturer så skapar du en bra helhet. Kombinera med en kjol – gärna i skinn – och ett par mockastövlar så får du in ytterligare två materialval.

4. En stickad oversize-polo är snyggt buren med ett par slimmade skinnbyxor och enkla pumps. Eller om den är stor nog, bär den som en klänning med ett skärp i midjan.

Tips!

Om du tillhör kategorin som inte känner dig bekväm i en polotröja så testa en halvpolo, det vill säga en som du inte viker ner. Det skapar en skönare känsla mot halsen och är dessutom ett bra trendköp inför våren.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN