Postade 22 kilo knark – till fel adress

Av: Andreas Randhir Granfors

Publicerad:

Polisen: ”Hör gärna av dig om det är ditt”

Foto: Faksimil/Facebook

En specialleverans i New Jersey i USA hamnade lite fel. Polisen har beslagtagit 22 kilo marijuana efter att sändningen hamnat hos fel person. Nu upppmanar polisen, via Facebook, personen som saknar paketet att ge sig till känna, skriver Huffington Post.

Det var tidigare i veckan som polisen i New Jersey fick ett larm om att en försändelse anlänt till en intet ont anandes person. Försändelsen innehöll 22 kilo marijuana och hade postats till personen av misstag.

Hittade knark istället för fraktsedel

Personen som mottagit försändelsen kände inte igen namnet på mottagaren och ringde då polisen. När polisen kom till adressen sökte de igenom försändelsen i jakt på en fraktsedel som skulle innehålla mer information om mottagaren. Men när de öppnade försändelsen fann de istället narkotikan, som vägde inte mindre än 22 kilo.

”Om du saknar paketet, hör av dig”

Marijuanan beslagtogs av polisen som uppskattar dess värde till cirka 100 000 dollar på gatan, beroende på vilken typ av marijuana det rör sig om. I ett Facebookinlägg efterlyser nu polisen den tilltänkte mottagaren av denna något udda försändelsen.

”Om du fortfarande väntar på paketet och vill ha det, hör av dig till oss på högkvarteret”.

Publicerad: