Portas – efter otroheten i brittiska Let’s dance

avLinn Elmervik

Otrohetsaffären mellan Let’s dance-deltagaren Seann Walsh och dansaren Katya Jones orsakade ramaskri i Storbritannien.

Nu stoppas Walsh från att medverka på succéprogrammets turné.

Anledningen är att hans agerande smutsat ner Let’s dances varumärke.

Komikern Seann Walsh, 32, och dansaren Katya Jones, 29, fångades på bild under en blöt festkväll i London i oktober. Tv-profilerna, som båda hade relationer på varsitt håll, kysstes passionerat, något som resulterade i stora rubriker.

Nu har BBC bestämt sig för att stoppa Walsh från att medverka i brittiska Let’s dances planerade arenaturné, skriver The Mirror. Enligt källor till tidningen är höga chefer på tv-kanalen oroliga över att komikern ska smutsa ner evenemangets varumärke om han följer med.

Passar inte imagen

– Seanns agerande passar inte turnéns image. Det är ett familjevänligt evenemang med många barn i publiken. Det handlar bara om att ha roligt, säger en källa till The Mirror.

Seann Walsh själv har inte kommenterat beslutet.

Efter otroheten bad både Walsh och Jones om ursäkt offentligt, men det hjälpte inte. Walsh dumpades av sin flickvän sedan fem år, skådespelaren Rebecca Humphries, på Twitter kort efteråt.

Dumpades av flickvännen

”Bilderna togs den tredje oktober. Det var min födelsedag. Jag var hemma själv när Sean messade klockan tio och sa att de skulle ta en drink helt oskyldigt. Vi pratade och jag sa till honom, och det var inte första gången, att hans handlingar de senaste tre veckorna hade fått mig att tro att något opassande pågick. Han var aggressiv och kallade mig upprepade gånger för psycho, knäpp och sinnessjuk. Precis som han gjort oräkneliga gånger under vår relation när jag ifrågasatt hans olämpliga, sårande beteende”, skrev hon.

Katya Jones är fortfarande gift med sin man, dansaren Neil Jones, som också medverkar i programmet.

Tre skandaler i nöjesvärlden 2018 01:01
ARTIKELN HANDLAR OM

AB Voice