Efter förnedringen: Zlatan skulle höja oss

avTT

Publicerad:
1 av 2 | Foto: Andy Clayton-King
Zlatan Ibrahimovic skulle behövas i Milan menar tränaren Stefano Pioli. Arkivbild.

Dejan Kulusevski stod för en ny assist för sitt Parma i den italienska ligan.

Samtidigt fick Milans tränare Stefano Pioli frågor om Zlatan Ibrahimovic kan höja lagets nivå efter en förnedrande kross mot Atalanta (0–5).

– Han är en vinnare som skulle bidra med beslutsamhet och karaktär, säger tränaren enligt Football Italia.

Den svidande förlusten mot Atalanta var Milans största i ligan sedan 1998 och laget är nu elva efter en svajig höst där klubben bland annat sparkat förre tränaren Marco Giampaolo.

Samtidigt fortsätter Zlatan Ibrahimovic att ryktas till klubben – och han hade behövts menar nye tränaren Stefano Pioli.

– Jag har redan sagt att han är en vinnare som skulle höja intensiteten och fokuset på träning, men framför allt under matcher, sade Pioli när han fick frågor om svensken efter matchen.

– Men det här är en fråga för klubbägarna, fortsatte han.

På annat håll i Italien låg Dejan Kulusevski bakom en sen kvittering när hans Parma gick mot en förlust mot Brescia. På tilläggstid matade den svenske mittfältaren in ett inlägg som nådde lagkamraten Alberto Grassis panna och 1–1 var ett faktum.

Assisten var Kulusevskis sjunde i ligan och med det är han näst bäst i ligan – bakom Lazios Luis Alberto som har stått för elva assist. Parma är sjua i ligan efter det oavgjorda resultatet mot Brescia.

Publicerad: