Så blir nöjesåret 2016 – enligt spelbolaget

avTorbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Oddsen på Mellon, Oscars – och kändisarnas kärleksliv

1 av 4 | Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Ace Wilder.

Spelbolaget: Ace Wilder vinner Melodifestivalen och ”Spotlight” får en Oscar för bästa film.

Och tydligen är det lika sannolikt att Erik Haag gifter sig med Lotta Lundgren, som att Camilla Läckberg gifter sig med Simon Sköld.

När Unibet sätter odds på nöjesåret 2016 ger båda alternativen tre gånger pengarna.

Med bara två dagar kvar av 2015 har Unibet redan bestämt sig för hur nöjesåret 2016 kommer bli.

Åtminstone har spelbolagets oddsmakare skådat djupt i sina spåkulor och siar nu om några av det kommande årets stora nöjeshändelser.

Enligt oddsen kommer Ace Wilder ta hem segern i Melodifestivalen strax före Molly Sandén, medan Anna Book och Linda Bengtzing får räkna med betydligt sämre placeringar.

Zlatan och Avicii högoddsare

På Oscarsgalan lär ”Spotlight” ta hem priset för bästa film medan Alicia Vikanders ”The danish girl” går lottlös.

Enligt oddsmakarna är det också ganska osannolikt att en nordisk författare får Nobelpriset, men ännu mer osannolikt att Zlatan Ibrahimovic sommarpratar eller att Avicii ställer upp i ”Så mycket bättre”.

– Vi tror att Ace Wilder, som kom tvåa i Melodifestivalen 2014 får sin stora revansch nästa år. Blickar vi utomlands pekar oddsen på att ”Spotlight” tar hem utmärkelsen årets film under Oscarsgalan. Däremot är det inte mycket som tyder på att vi får en nordisk vinnare av Nobelpriset, eller att Avicii ställer upp i ”Så mycket bättre”, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet i ett pressmeddelande.

Bröllop ger tre gånger pengarna

Och tydligen är det lika sannolikt att Erik Haag gifter sig med Lotta Lundgren, som att Camilla Läckberg gifter sig med Simon Sköld.

Båda ger tre gånger pengarna, medan den som spelar på att något av paren inte gifter sig under 2016 bara kan få 1,33 gånger pengarna.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM