Glädjebeskedet efter tunga publikkrocken

”Nu finns möjligheten för de som vill gå både på travet och se Gyllene Tider”

avDaniel Söderbäck, Christoffer Wickman

Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD, NICLAS HAMMARSTRÖM

Gyllene Tiders avskedsturné med premiär i Halmstad sålde slut direkt.

Då kommer glädjebeskedet för alla GT- och travfans i Halmstad.

Fredagen den 5 juli kör bandet en extrakonsert i hemstaden.

– Nu finns möjligheten för de som vill gå både på travet och se Gyllene Tider, säger Halmstadtravets sportchef Jan-Olof Molin.

Under 2018 drabbades Halmstadtravet av två större motgångar.

Först krockade banans största V75-helg, Sprintermästarveckan, med Sveriges kvartsfinal i VM mot England. Under Uppesittarkvällen den 23 december drabbades spelbolaget ATG av haveri, då flera kunder inte kunde lämna in sina V75-kuponger till den klassiska kvällen.

I förra veckan kom nästa smäll – då popbandet Gyllene Tider meddelade att Per Gessle & co ger sig ut på en avskedsturné i sommar med premiär i Halmstad torsdagen den 4 juli – samma kväll som Halmstadtravet arrangerar Sprintermästaren.

– Vi hade kollat att det inte skulle krocka med några större idrottsevenemang i år och så kommer det här – det var en rejäl smäll, sa Halmstadtravets sportchef Jan-Olof Molin till Trav365 då.

”Det kan bli en toppenhelg”

Nu kommer glädjebeskedet för alla trav- och Gyllene Tider-fans i Halmstad, som inte vill missa något av eventen. Under tisdagsförmiddagen släpptes Gyllene Tider-biljetterna till allmänheten och premiären i Halmstad sålde slut direkt. Nu meddelar bandet att biljetter till en extrakonsert släpps till fredagen den 5 juli.

”Intresset var enormt och idag när biljetterna släpptes sålde Halmstad-konserten slut direkt. Nu har vi glädjen att meddela att ett extra datum adderas, den 5 juli ger bandet ytterligare en konsert i hemstaden!”, skriver bandet på sin Facebook-sida.

– Det innebär att de som vill gå på Sprintermästaren på torsdagen, vill se Gyllene Tider, och V75 på lördagen, kan göra det. Det var lite tråkigt om man ville göra allt, men nu finns i varje fall den möjligheten. Det kan bli en toppenhelg med Sprintermästaren, Gyllene Tider och V75. Det kan i varje fall en annan tycka låter angenämt, säger Halmstadtravets sportchef Jan-Olof Molin till Trav365.

Sprintermästarveckan i Halmstad avgörs torsdagen den 4 juli med försök och final av Sprintermästaren och Stosprintern med V75 lördagen den 6 juli.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Per Gessle

Trav

Halmstad