Calvin Harris i krock – efter frågorna

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Ber om ursäkt efter sitt utbrott

1 av 3 | Foto: AP
Calvin Harris.

Han skulle bara lämna gymmet. Men det blev inte riktigt som Calvin Harris tänkte sig.

En paparazzi som ställde frågor fick stjärnan att tappa kontrollen.

Dj-stjärnan Calvin Harris, 32, gick ut från gymmet i Beverly Hills och möttes av en paparazzi som ställde frågor om hans kärleksliv. ”Dejtar du?” var en av frågorna. Stjärnan ignorerade och hoppade in i bilen – men han glömde att stänga en av bildörrarna. Han hann bara backa någon meter innan dörren träffade en vägg och förstördes, skriver TMZ som också visar en video på incidenten.

”Arg som fan”

Krocken skyllde Harris på paparazzin, något han senare bad om ursäkt för på Twitter:

”Jag blev arg som fan på en paparazzi i dag, jag är ledsen, du fick mig att backa in i en vägg men jag vet att du bara gör ditt jobb och jag är ledsen”, skriver han.

Exets romans går bra

Kanske var kärleksfrågorna extra känsliga Harris ex Taylor Swifts, 26, nya romans med skådespelaren Tom Hiddleston, 35, verkar vara seriös. Paret har redan träffat varandras föräldrar.

Det var för ungefär en månad sedan som stjärnparet Harris och Swift gjorde slut efter att ha varit ett par i 15 månader.

För drygt tre veckor sedan tog det slut mellan Taylor Swift, 26, och Calvin Harris, 32, efter de varit ett par i 15 månader. Tio dagar senare fångades sångerskan på bild när hon kysste Hiddleston.

Publicerad:

LÄS VIDARE