Uppgifter: Gif Sundsvall bryter med målvakten

Av: Adam Borg

Publicerad:
Uppdaterad:
Alireza Haghighi.
Foto: BILDBYRÅN
Alireza Haghighi.

Alireza Haghighi skrev på för Gif Sundsvall inför den här säsongen.

Nu ser Sundsvall ut att bryta kontraktet med målvakten.

Detta efter ett bråk med tränaren Joel Cedergren, skriver Expressen.

Målvakten Alireza Haghighi kom till AFC Eskilstuna i fjol från den portugisiska ligan. AFC lyckades inte hålla sig kvar i allsvenskan och den iranske landslagsmålvaktens karriär gick istället vidare i GIF Sundsvall.
Men där har det ännu inte blivit någon speltid i allsvenskan då tränare Joel Cedergren valt att satsa på 21-årige William Eskelinen.

Enligt uppgifter till Expressen ska nu Haghighi gjort sitt i klubben.

Efter fem raka matcher på bänken är målvakten inte ens uttagen i truppen inför matchen mot Brommapojkarna. Orsaken ska vara att han i besvikelse rykt ihop med tränare Joel Cedergren över att han inte skulle få starta. Haghighi ska då strukits ur matchtruppen helt och nu ser hans tid i klubben ut att vara över.

Spelartruppen har informerats

Enligt Expressen ska tränare Joel Cedergren informerat delar av spelartruppen att det förmodligen var det sista Haghighi gjorde i klubben.

– Vi har all respekt för att man kan uttrycka sin besvikelse, men spelarna måste kunna hantera det på rätt sätt. På ett proffsigt sätt, säger Gif Sundsvalls klubbchef Urban Hagblom, till Expressen.

Målvakten har en lång meritlista bakom sig. Han har representerat Irans landslag vid 23 tillfällen samt spelat i både ryska och portugisiska högstaligan.

GRATIS! Ladda ner Sportbladets app i iPhone & Android.

Publicerad:

LÄS VIDARE