”Hjärtekrossad och förödmjukad”

avZandra Lundberg

NÖJE

Robert Pattinson förkrossad efter Kristen Stewarts otrohet

1 av 23
KÄRLEKSSAGAN ÖVER? Robert Pattinson och Kristen Stewart.

Först kom chocken.

Nu uppges Robert Pattinson vara totalt förkrossad efter nyheten om att hans flickvän sedan fyra år tillbaka har bedragit honom.

Det är inte några höjdartider för Robert Pattinson, 26, nu.

Bilder på hans flickvän och motskådespelerska Kristen Stewart, 22, tillsammans med regissören Rupert Sanders har spridit sig som en löpeld i media. I går gick hon ut och bad om ursäkt genom ett offentligt uttalande.

– Jag är djupt ledsen för smärtan och förlägenheten jag har orsakat de som står mig nära och alla som har påverkats av detta. Denna tillfälliga indiskretion har äventyrat det viktigaste i mitt liv, personen jag älskar och respekterar mest, Rob. Jag älskar honom, jag älskar honom, jag är så ledsen, säger Stewart i ett uttalande, skriver People.

Grälade i söndags

Robert ska enligt uppgift först ha varit i chock över flickvännens snedsteg med ”Snow White and the huntsman”-regissören Sanders, 41.

En källa till Bang showbiz såg paret bråka backstage på Teen Choice Awards-galan i Los Angeles i söndags.

– Rob och Kristen förde ett långt och intensivt samtal. Han såg eländig, förtvivlad och förödmjukad ut. Hon vädjade till honom, säger källan.

En annan källa säger till New York Post:

– Rob är väldigt kär i Kristen och blir svartsjuk när andra män stöter på henne. Det här kommer att sänka honom.

Ber också om ursäkt

Rupert Sanders, som är gift och har två små barn med skådespelerskan och modellen Liberty Ross, har också gått ut med ett offentligt uttalande i hopp om att mildra skadan som skett:

– Jag är ytterst upprörd över smärtan jag har orsakat min familj. Min vackra fru och gudomliga barn är allt jag har i denna värld. Jag älskar dem av hela mitt hjärta. Jag ber för att vi ska kunna ta oss igenom detta tillsammans, säger Rupert Sanders, enligt Bang Showbiz.