Raseriutbrottet – mitt i sexscenen

Björn Kjellman skrek rakt ut mitt i nakna inspelningen med Tintin Anderzon

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Scenen är en klassiker.

Nu avslöjar Björn Kjellman hemligheten bakom sexscenen med Tintin Anderzon i kultfilmen ”Adam & Eva”.

– Jag blev riktigt arg, säger han.

Det är sexscenen som aldrig tar slut. Björn Kjellman, 56, berättar i ”Stjärnorna på slottet” om inspelningen av succéfilmen ”Adam & Eva” och den numera klassiska scenen där han ska ha sex med Tintin Anderzon, 55.

Inspelningen av sexscenen mellan Björn Kjellman och Tintin Anderzon i ”Adam & Eva” 1997 gjorde Björn Kjellman rasande.
Foto: SF Studios / SVT
Inspelningen av sexscenen mellan Björn Kjellman och Tintin Anderzon i ”Adam & Eva” 1997 gjorde Björn Kjellman rasande.

Men det biobesökarna inte visste när de flockades på biograferna för att se filmen var raseriutbrottet som Kjellman fick under inspelningen.

– De är två kompisar, de har aldrig varit ihop och så har det kört sig för bägges förhållanden och så var det ”ja då får det väl vara vi”. Han kämpar bakifrån och framifrån, hon är uttråkad och försöker känna nånting. Han tycker inte heller om det men han jobbar på, säger Björn Kjellman i lördagens avsnitt av ”Stjärnorna på slottet”.

Foto: SF Studios / SVT
Björn Kjellman blev rasande under inspelningen av en sexscen med Tintin Anderzon i ”Adam & Eva” 1997.

Men filmteamet kan inte hålla sig för skratt under inspelningen. Det gjorde Kjellman rasande.

Grejen är att Tintin hade så jäkla lätt för att börja skratta. jag skulle stå och pumpa på bakifrån och så hör jag från teamet som sitter utanför hur de börjar bryta ihop. Jag skriker: ”Men håll käften för fan, håll käften, det här är fan inte kul”, säger han i programmet.

Foto: PONTUS ORRE
Björn Kjellman.

För Nöjesbladet berättar han:

– Hela teamet var i ett rum bredvid och så hörde man hur kul de tyckte att det var. De fnissade så mycket och jag var så rädd att Tintin skulle börja skratta. För då visste jag att det tar aldrig slut när hon skrattar och jag ville bara få det överstökat. Så då blev jag arg på dem.

Hur arg blev du?

– Jag blev riktigt arg. Krocken mellan att vara naken och utsatt och sätta på nån på låtsas och vara arg samtidigt. Jag tycker att det är rätt kul.

”Stjärnorna på slottet” sänds på SVT1 lördag 20.00.

Foto: PONTUS ORRE
Måns Möller, pernilla Wahlgren, Julia Dufvenius, Björn Kjellman och Dragomir Mrsic är med i ”Stjärnorna på slottet” 2019–2020.
Publicerad:

LÄS VIDARE