Annorlunda semester: Flygluffa i Norge

Publicerad:
Uppdaterad:
Lofoten är en av de ställen i Norge du kan besöka om du flygluffar i sommar.
Foto: Johner Images/Stefan Isaksson
Lofoten är en av de ställen i Norge du kan besöka om du flygluffar i sommar.

Resa | Norge

Magiska fjordar, höga berg, mysiga städer eller perfekta fisketurer.
Vårt grannland Norge har mycket att bjuda nyfikna turister på – inte minst om man är sugen på bra naturupplevelser.
I sommar kan du upptäcka hela landet med en Norge runt biljett som ger dig obegränsade flygresor under två veckor.

Att det finns mycket att se och uppleva i vårt grannland Norge är något som inte gått många förbi men avstånden, tiden och pengarna är något som fått många att välja andra länder framför grannlandet när det gäller att planera sommarsemestern.
Men i år så finns det en lösning på det problemet – en flygbiljett som låter dig flyga hur mycket du vill under två veckor, skriver Vagabond.se.

42 olika destinationer

Det är det norska flygbolaget Widerøe som erbjuder en Norge-runt-biljett som ger dig obegränsade flygresor mellan 42 olika destinationer i Norge – under två veckor. De har delat in Norge i tre olika zoner och du väljer själv om du vill ha en biljett som är giltig i en, två eller alla tre zoner.
Biljetten finns tillgänglig mellan 1 juli till 31 augusti.

För den som vill ha möjlighet att resa i alla tre zoner ligger priset strax under 4700 norska kronor för en vuxen. Man kan också köpa till en extra vecka för 2040 norska kronor.

Vandra, fiska, eller bara upptäck naturen

Norge är välkänt för sin fantastiska natur. Här kan du uppleva vackra fjordar, vandra i berg, fiska, paddla kajak eller varför inte ge dig ut på en valsafari eller en havsörnssafari. För dig som vill ha en aktiv semester så är en fjällvandring ett bra alternativ mellan flygresorna eller varför inte ta en tur på hästryggen eller hyra en cykel och ta dig fram på under delar av semestern.
Även för dig som vill ha strandliv finns det en hel del fina vita stränder i Norge – även om de flesta norrmän åker till sydligare breddgrader för att uppleva strandliv – och varmare vatten. För dig som gillar surfing finns det bra vågor att fånga vid Jæren, Stadt och på flera stränder i Nordland.

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA