Så vinner Teddy miljoner på V75

Av: Patrik Fernlund, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: PRIVAT, PER GROTH

I söndags blev de utsedda till Årets Ombud och hyllades av storpublik.

Nu siktar Bellevue Tobak & Spel och Teddy Lucic på sju rätt och miljoner på V75.

– Är Maharajah i ordning så ska han vinna loppet med 30 meter, säger Stipe Prtenjaca.

För tre år sedan köpte Stipe Prtenjaca och Roger Mohlin Bellevue Tobak & Spel i Göteborg. Efter har kompisarna ökat omsättningen i butiken med 200 procent och på Ombudskryssningen som anordnades på Birka Paradise under söndagen och måndagen kom belöningen. Butiken utsågs till Årets Ombud, vilket är det finaste priset man kan vinna.

Inför storpublik fick Stipe Prtenjaca ta emot och pris och blev samtidigt hyllad av sin kompis Teddy Lucic. Den före detta fotbollsstjärnan är stamkund i butiken och via ett telegram hyllade han sin vän.

”Tagit ut varsin spik”

Efter succén gästtippar nu  Stipe Prtenjaca på Trav365. Tillsammans med Teddy Lucic har han gjort ett V75-system för 500 kronor. Omgången avgörs på Jägersro – och kompisarna har läst på hårt för att vinna miljoner.

– Vi har tagit ut en varsin spik som vi tror stenhårt på. Sen har vi med lite skrällar som vi jagat en del, men som vi inte fått betalt för ännu. Omgångens stora drag är 12 New Line (V75-1). Är Maharajah i ordning så ska han vinna loppet med 30 meter, men man vet inte så vi dubblade systemet med Local Conch, säger Stipe Prtenjaca.

Publicerad: