Uppgifter: Salah vill lämna Liverpool

Av: Ibraheem Alsalman

Publicerad:
Uppdaterad:

I kväll kan Liverpool bli klart för semifinal i Champions League.

Nu kommer det uppgifter om att storstjärnan Mohamed Salah har krävt att få lämna klubben, enligt spanska AS.

Anledningen ska vara att 26-åringen har hamnat i dispyt med sin tränare Jürgen Klopp, skriver tidningen.

Liverpool har gått som tåget i Premier League den här säsongen. Med endast en ligaförlust ligger laget etta i tabellen, två poäng före Manchester City, som dock har en match mindre spelad.

Och i kväll kan Merseysidelaget bli klart för semifinal i Champions League – för andra året på raken. Inför returen i Porto har Liverpool en 2–0-ledning.

Men allt är inte frid och fröjd i klubben, enligt spanska AS.

Foto: TT

Dementeras av agenten

Tidningen skriver att Mohamed Salah, 26, har krävt att få lämna Liverpool. Detta efter att ha hamnat i konflikt med Jürgen Klopp. Salah uppges till och med ha övervägt att lämna in en officiell övergångsförfrågan, men klubbägarna lyckades sätta stopp för det. AS skriver att de har fått sina uppgifter bekräftade från källor i England.

Uppgifterna har sedan dementerats av Salahs agent Rami Abbas Issa. På Twitter skriver han så här:

”Nu pratar de (AS) igen, ser jag, skriver han.

Real Madrid visade förra säsong intresse för 26-åringen, men det svalnade i samband med att tränaren Zinedine Zidane slutade i klubben. Nu, med Zidane tillbaka, uppges storklubben återigen vara på jakt efter anfallaren.

Mohamed Salah har varit en av Liverpools absoluta nyckelspelare de två senaste säsongerna. Under sitt debutår stod han för 44 mål på 52 matcher. I år ligger han delad etta i Premier Leagues skytteliga tillsammans med Sergio Agüero, båda har stått för 19 fullträffar.

Publicerad:

LÄS VIDARE