Harry har köpt en ny fin lampa

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:

DAGENS HARRY: Harry Styles gör en lysande affär

1 av 81
Harry Styles går bananas

Den skönlockiga sångaren i boybandet One Direction piffade nyligen upp hemmet med en lampa - för 115 429 kronor. — Harry har ett gott öga för stil och tar heminredning väldigt seriöst, säger en hemlig källa till Daily Mirror.

Harry Styles är inte direkt personen som storhandlar på Ica Maxi. Vår vän Harry är som vi alla vet omåttligt förtjust i stil och finess. Hatten ska vara ståtligt stor, byxorna ska vara av den tajta exklusiva sorten och ska det smaskas cupcakes ska det smaskas lyxcupcakes.

Något hög prisbild

Nu nås Nöjesbladet även av rapporter om Harrys exklusiva inredningsmak. Den enormt gladlynte boybandstjärnan adderade nyligen en lampa till hemmet. Den kanske något höga prisbilden, 115 529 svenska kronor var något om Harry bara fnös åt.

— Harry har ett gott öga för stil och tar heminredning väldigt seriöst, säger en hemlig källa till Daily Mirror.

Juvelbeprydd och handgjord

Harrys nya lampa, som beskrivs av Daily Mail som ”arty” designades av juveldesignern Dominic Jones. Lampan är juvelbeprydd och handgjord. Harry Styles nya belysningsanordning kommer att få fint sällskap i Harrys spännande hem. Där har sångaren konst av Bambi, Polly Morgan och den haitiska konstnären Jean Michel Basquiat. Ryktet säger även att om du har tur att bli bjuden på te hemma hos Harry kommer du att bli överraskad av uppstoppade djur signerade konstnären Rory Dobner.

FOTNOT: Många är ni läsare som kräver en bild på lampan. Nöjesbladet kan hålla med om att avsaknaden av lampan är en brist i artikeln och i förlängningen bevakningen av Harry Styles. Att inte inkludera bild på lampan är på gränsen till klickbedrägeri. Men tyvärr finns det ingen bild på belsyningsutrustningen. Nöjesbladet misstänker att Harrys nya lampa är ”custom made” för att passa sångarens smak.

UPPDATERAT: Noggranna läsare har påpekat att bild på lampan finns i den brittiska publikationen Daily Mirror.
Länk till artikel och bild på lampan här. Håll i hatten!

Publicerad: