”Svenska Spels 2,45 på ettan är högst i världen!”

SPEL

Ulrik Sandebäck med dagens drag – här är alla spel

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Det finns ingen ”superbank” i dagens utbud, men den mest sunda vinnaren är Spartak Moskva. Gästerna Zürich har en duo avstängd och är mer eller mindre redan klart för fortsatt Uefaspel. I ett kylslaget Moskva tror vi att hemmalaget vinner på ren motivation. Det till fina 1,70 i odds.

DAGENS DRAG

Efter att ha sett Boltons trupp i Uefacupmatchen borta mot Röda Stjärnan har jag ändrat uppfattning. Bolton ställer över sex av lagets nyckelspelare – därmed inser man hur mycket klubben går inför cupen. Röda Stjärnan är inte alls tokigt och Svenska Spels 2,45 på ettan är högst i världen!

DAGENS AVSLAG

Cupmatcher – dock ej Champions League – ska man passa sig noga för. I dag ställer Bolton, Bordeaux, men framför allt Juventus över många stjärnor! ”Juve” kan därmed få det tufft i cupen mot ligajumbon Empoli.

CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

Södertälje gjorde en ruggigt stark upphämtning mot HV71 i tisdags men det räckte inte till mer än en uddamålsförlust. Skadelistan är lång hos, vilket i enstaka matcher inte alltid är negativt, men borta mot Luleå blir det tufft och 1,75 hos Unibet är taget.

1 Junction vinner V65-6, DD-2.

DAGENS DRAG

2,65 hos Unibet på Färjestad borta mot Modo måste anses vara spelvärt med tanke på Modos skadeläge. Stark seger av Modo i tisdags mot Mora men FBK är en svårare motståndare och när Modo inte har Hållberg, Timander eller Niklas Sundström med på isen tror jag att Färjestad kan vinna.

DAGENS AVSLAG

2 Tigger i V65-1 tycker jag har visat tveksam vilja vid flera tillfällen, eller så är det kunnandet som inte räckt. Nu har hon spetsläge, precis som senast och då vek hon ner sig. Hon platsar inte på min kupong.

Lars ÅGREN

DAGENS SÄKRA

7 Copper Bech (V65-1) har återkommit på bästa sätt efter sin långtidsskada och känns mycket svårslagen i nuvarande klass. Senast avslutade han på 1.13,5 sista rundan och med två lopp i kroppen går han framåt ytterligare. Ingen svarar när han kommer med tanke på open stretch.

DAGENS DRAG

11 Peppes Vera (V65-5) var mycket rejäl utvändigt ledaren vid segern. I torsdags klockades hon till 1.14,6/1800 meter efter tidig galopp som fyra. I samma lopp vill jag också varna för 8 Family’s Moonlight som är mycket bättre än raden. Ett kul lås på V65 och Dagens Dubbel.

DAGENS AVSLAG

Armbro Elite (V65-6) gav upp helt i spets senast och vann ett enkelt lopp gången före. Hon imponerar inte på mig. Två segrar i raden, Uhrberg upp och Lähdekorpi tränar drar säkert mycket streck men jag står över helt.