Netflix-stjärnan efterlyst av FBI

Jerry Harris från ”Cheer” misstänkt för sexbrott mot minderårig

Av: Rosanna Berg

Publicerad:
Uppdaterad:
Dokumentärserien ”Cheer”.
Foto: Netflix
Dokumentärserien ”Cheer”.

Netflix-stjärnan känd från dokumentärserien ”Cheer” utreds nu av FBI.

Han misstänks för att ha skickat bilder med sexuellt innehåll till barn.

Foto: Netflix
Jerry Harris blev en publikfavorit i succéserien ”Cheer” på Netflix.

Cheerleadern Jerry Harris, 21, känd från Netflix-serien ”Cheer” utreds av FBI då han misstänks för att ha försökt ha sex med minderåriga, enligt Daily mail.

FBI ska ha gjort en husrannsakan i stjärnans hem i Naperville, Illinois. Jerry Harris har i dagsläget inte åtalats för något brott och han har stängt ner sin Instagram och har därmed inte kommenterat någonting sedan utredningen offentliggjordes.

”Olämpligt sexuellt uppförande”

Polisen har fått in anklagelser mot stjärnan via Varsity som är en global cheerleading-organisation.

Till polisen i Florida och Texas har organisationens juridiska ombud Burton Brilhart skrivit att det rör sig om ”olämpligt sexuellt uppförande”. Bland annat i form av Snapchat-bilder som skickats från Harris till minderåriga i maj 2019. Bilderna finns sparade som skärmdumpar som bevismaterial till utredningen.

”Som ett resultat av den senaste tidens anklagelser har vi hindrat den här personen från att ha någon koppling till Varsity Brands eller dess dotterbolag eller filialer, nu och i framtiden”, skriver Burton Brilhart enligt USA today.

Han skriver även att Jerry Harris inte jobbade för Varsity under den tiden som anklagelserna gäller. I nuläget finns inte några ytterligare uppgifter om vad stjärnan anklagas för.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN