”Jag var inte kär i någon av männen”

Foto: AP
Whoopi Goldberg säger att hon inte var kär i någon av sina makar.

avElina Wessman

NÖJE

Gift tre gånger – men aldrig kär.

Skådespelerskan Whoopi Goldberg medger nu att hon aldrig älskade någon av alla sina makar.

– Jag gifte mig bara för att känna mig normal, säger Goldberg i "Piers Morgan tonight".

Ouch för att vara Whoopi Goldbergs ex dessa dagar! Den 55-åriga superskådisen berättar nu öppet att hon aldrig hyste äkta känslor för någon av sina makar – och då har hon ändå hunnit avverka tre stycken.

Det rapporterar sajten contactmusic.com.

Goldberg, som är känd för filmroller i "Purpurfärgen", "Ghost" och "En värsting till syster", gästade nyligen i onsdags den populära pratshowen "Piers Morgan tonight". Där avslöjade hon att den enda anledningen till att hon ingick äktenskap var att hon ville känna sig normal.

– Det kändes som att om jag var gift skulle jag få ett mycket mer normalt liv. Men så var uppenbarligen inte fallet, sa Whoopi i tv-framträdandet.

Inte i något av sina tre äktenskap mellan 1973 och 1995 hyste hon äkta, djupa känslor för sina makar. Däremot, berättar Goldberg, har hon varit kär en gång i sitt liv – i en man som inte var kändis. Förhållandet höll inte, men än i dag är de två goda vänner, trots att mannen är gift med någon annan.

Att hon inte lyckas få förhållanden att hålla förklarar Whoopi med att hon aldrig känt lika starkt engagemang i sina romantiska relationer som i de till familjen. Och så en liten detalj till ...

– Jag antar att du faktiskt måste vara kär i personen du gifter dig med, säger Whoopi.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!