Hur ändrar jag min annons i efterhand?

Så här gör du för att ändra din internetannons:

OM AFTONBLADET

Logga in med ditt användarnamn (e-postadress) samt lösenord. Klicka på ”mina annonser” i "Min köp & sälj"-rutan och sedan ”ändra” till höger om länken till din annons. Du kommer då till första steget på annonsinläggningen där uppgifter om

ditt objekt. Gör de ändringar du vill och kolla igenom att alla övriga uppgifter är riktiga. Klicka sedan på ”fortsätt”.

Här kommer du till bildinläggningen. Vill du inte lägga in några bilder klickar du direkt på ”fortsätt”. Annars lägger du in/byter bilder och klickar på ”fortsätt” när du är klar.

Nu kommer du vidare till förhandsvisningen på din annons. Kolla igenom att alla uppgifter är korrekta och klicka på ”fortsätt”.

Du ska nu få en bekräftelse av att din ändring är genomförd. Du kan alltid gå in under ”mina annonser” och klicka på ”visa” så ser du hur din annons ser ut.

Ändra en tidningsannons

En tidningsannons kan inte ändras i efterhand, oavsett vilken uppgift det är du vill ändra. Detta beror på att text och bild i tidningsannonsen skickas till tryck så fort du godkänt annonsen. Vi kan heller inte markera en tidningsannons med "såld".