Pogba kritiseras: ”Behöver kärlek”

avFredrik Jönsson

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: TT

Paul Pogba kritiseras av Didier Deschamps efter Frankrikes vinst mot Bulgarien.

Men lagkamraten Antoine Griezmann menar att mittfältaren behöver något annat.

– Paul behöver kärlek, säger Griezmann till L'Equipe.

Foto: TT
Griezmann.

Manchester United slängde upp en miljard kronor för att värva in Paul Pogba från Juventus i somras. Förväntningarna är skyhöga på den 23-årige fransmannen.

Men under de första månaderna i United har mittfältaren fått ta emot en hel del kritik. Zlatan Ibrahimovic har försvarat Pogba, men de brittiska medierna har varit hårda mot mittfältaren.

Frankrike hamnade i ett tidigt underläge i VM-kvalmatchen mot Bulgarien i går. Men stornationen, som slutade tvåa i hemma-EM, vände och vann till slut klart med 4-1.

”Pogba kan mer”

Frankrikes förbundskapten Didier Deschamps var dock inte nöjd med alla spelare i laget. Han riktade kritik mot Pogba.

– Pogba kan mer, och måste göra det bättre, sa Deschamps, som gav Pogba en mer defensiv roll mot Bulgarien, efter matchen.

– Den rollen är inte idealisk för honom. Men han har alla förutsättningar att göra det bra. Han gjorde vissa saker bra, men andra beslut var inte lika bra.

”Räknar med att han spelar för laget”

Lagkamraten Antoine Griezmann, till vardags i Atlético Madrid, menar att Pogba behöver stöttning. Och att han ska fokusera på ge allt för laget.

– Paul behöver kärlek. Han försöker göra sitt bästa, ge allt på planen. Det blir ett annat spel här mot vad han spelat i Juventus och Manchester United, säger han till L'Equipe.

– Vi räknar med att han spelar för laget, inte att han gör mål från 50 meter.

Publicerad: