Amber Heard till försvar efter Depp-videon

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

”Det var inte jag som släppte den”

1 av 4

Nu går Amber Heard ut och säger att det inte var hon som släppte filmen där Johnny Depp går bärsärkagång i ex-parets gamla kök.

– Jag är inte ansvarig för att videon blev släppt. Det var inte vad jag ville, säger hon.

Video som kablades ut över världen i går är ännu en smutsig detalj i skilsmässodramat mellan Amber Heard, 30, och Johnny Depp, 53. Depp smygfilmades i parets gemensamma kök några månader innan deras skilsmässoansökan lämnades in tidigare i år och Heard gick ut och sa att hon blivit slagen av honom under deras äktenskap. I videon syns Depp sparka och slå i köksluckor, svära och kasta saker.

– Vill du se något galet? Jag ska ge dig något jävligt galet, säger han bland annat och häller upp vin i ett glas.

Vill ta bort filmen från internet

Nu har Amber Heard dock gått ut och sagt att det inte är hon som släppt videon, skriver sajten E online.

– Jag är inte ansvarig för att videon blev släppt. Det var inte vad jag ville och jag gör vad jag kan för att få media att ta bort den från internet. Jag har underskattat hur de här svåra månaderna har påverkat mig, fysiskt och psykiskt, och de ansträngningar som gjorts av media för att misskreditera mig, säger hon till sajten.

– Det är av den anledningen, och för att jag vill göra hälsosamma val för mig själv och förhoppningsvis för Johnny, som jag försöker lösa detta på ett så privat sätt som möjligt, fortsätter hon.

Publicerad:

LÄS VIDARE