Samir & Viktor släpper nya låtar: ”Kan bli en braksuccé”

Duon återförenas – och Viktor Frisk släpper sololåt

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:

Ingen sommar utan Samir & Viktor.

Duon släpper ny musik i lagom tid till årets sommarplågor ska inta Sverige.

– Jag tror att det kan bli en braksuccé som Sverige just nu behöver, säger Viktor Frisk i podcasten ”Bathina – en podcast”.

Samir & Viktor återförenas och släpper låten ”Karantän” tillsammans med norska artisten Tix. Det avslöjar Viktor Frisk, 25, i podcasten ”Bathina – en podcast”.

Duon har tidigare meddelat att de ”tagit paus på obestämd tid”, men nu återförenas de alltså. Viktor Frisk säger till podcastvärden Bathina Philipson, 41, att han precis fått veta om att de ska släppa låten med den norska duon.

– Helt plötsligt ringer Samir och säger att vi har en låt på gång som vi släpper om två veckor, säger Frisk i podcasten.

– Jag tror att det kan bli en braksuccé som Sverige just nu behöver.

Viktor Frisk och Samir Badran.
Foto: CAROLINA BYRMO
Viktor Frisk och Samir Badran.

”Ett koncept som ingen gjort tidigare”

Det är en ny version av den norska artisten Andreas ”Tix” Andresen Haukeland, 27, låt ”Karantene” som redan gjort succé i Norge och streamats över fyra miljoner gånger.

– Det roliga med det här konceptet är att vi gör nånting som vi inte har gjort förut. Jag och Samir kör första versen och första refrängen. Sen kör Tix andra versen och andra refrängen och sen kör vi alla tillsammans resten av låten, det blir liksom en norsk-svensk låt, det blir ett koncept som ingen har gjort tidigare, säger Frisk i ”Bathina – en podcast”.

Fansen kan dessutom räkna med att det släpps minst en låt till i sommar efter att Samir Badran, 29, bland annat sjukskrivit sig från ”Talang”-finalen i TV4. Och dessutom kommer Viktor Frisk prova på en solokarriär som artist genom att släppa en sololåt också.

– Samir är back on track, han kommer sakta men säkert. Vi har en låt som kommer sen efteråt och mitt emellan släpper jag en helt egen låt som heter ”Var inte orolig mamma”, säger Viktor Frisk i podcasten.

Publicerad:

LÄS VIDARE