De tävlar i ”Biggest loser VIP”

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

En ”Farmen”-deltagare, en artist och en predikant.

Nu presenterar TV4 samtliga deltagare i höstens säsong av ”Biggest loser VIP”.

Runar Sörgaard, Camilla Henemark och Jan ”Blondie” Hammarlöf är några som tävlar i viktnedgång.

1 av 8 | Foto: PÄR BÄCKSTRAND/ TV4
Här alla deltagare i årets ”Biggest loser VIP”.

Artisten Anna Book, Army of lovers-sångerskan Camilla Henemark, predikanten Runar Sörgaard och kändisstylisten Jonas Hallberg tävlar i ”Biggest loser VIP” i höst. De får sällskap av ”Farmen”-profilen Jan ”Blondie” Hammarlöf, sångaren Loulou Lamotte och ”Ullared”-medarbetaren Morgan Karlsson, som Expressen var först med att berätta.

I programmet får tittarna följa sju kända svenskars resa mot ett hälsosammare liv. Den som gått ner mest i förhållande till sin kroppsmassa vinner. Programmet spelades in i våras vid Ekolsunds slott.

– Äntligen närmar sig premiären av Biggest Loser VIP och jag kan lova att det kommer att bli något alldeles extra. Så generöst som alla våra deltagare delat med sig av sina historier och det mod och den kämparglöd de visat är otroligt! Det är skratt, tårar, konflikter och häpnadsväckande förvandlingar – ett program med extra allt helt enkelt och jag kan lova att ingen kommer att bli besviken, säger Lotta Andersson, exekutiv producent för programmet, i ett pressmeddelande.

Avslöjades i april

I april kunde Nöjesbladet avslöja att TV4 planerade en kändisversion av ”Biggest loser” och att Jonas Hallberg var en av deltagarna.

”BABES! Önska mig LYCKA TILL… Nu är det dags att hoppa på ett nytt project, nytt äventyr… Men jag kommer INTE att kunna vara aktiv här på Insta. Dags att göra mig redo för ett liv UTAN kontakt med omvärlden och checka ut från all typ av social media”, skrev Jonas Hallberg på Instagram i våras.

Kändisarna coachas av tränaren Mikael Hollsten och programmet leds av Anna Brolin.

”Biggest loser VIP” har säsongspremiär i Sjuan i början av september.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN