Julklappstips: 7 saker till alla bilälskare

Klappar för alla motorer

Publicerad:

Kommersiell text (läs mer här)

Spännande upplevelser, praktiska hjälpmedel och smarta tillbehör.

Här är julklappstips till den som spenderar mycket tid i bilen eller garaget.

Nyckelhittare

Foto: Smarta Saker

Tappar du ofta bort dina nycklar? Fäst den här nyckelhittaren på din nyckelknippa. Ladda ner appen Orbit och parkoppla nyckelhittaren vid Bluetooth till din smartphone. När du parat ihop nyckelhittaren med din telefon kan du börja använda din nyckelhittare. Med hjälp av mobilen kan du på en karta se var du senast tappade kontakten med nycklarna och med hjälp av en stark ljudsignal kan du snabbt leta dig fram till nycklarna igen.

Köp i julklapp till någon här. [Extern länk]

Bilar - alla tiders nostalgitripp

Foto: Bonnier

Svenska folkets bilder av bilarna från förr! Här finns en resa till Madrid med Folkabuss på 70-talet, hur man byter till sig en lägenhet mot en gammal Volvo, synnerligen sällsynta Folkvagnar och en lång bildkavalkad från svenska folkets album och byrålådor – både i svartvitt och färg.

Köp boken i julklapp här.

Laddar ...

Hopfällbar förvaringslåda

Foto: Smarta Saker

Stor och hopfällbar förvaringslåda till bilen med många fack och fickor. Organisera verktyg och biltillbehör samtidigt som du får plats med matkassar eller packning. Förvaringslådan har tre stora fack i mitten där du kan ställa lite större saker. Sakerna står stabilt i de vadderade facken och har ett bra skydd mot att välta omkull under resans gång.

Köp förvaringslåda i julklapp här. [Extern länk]

Trippel-laddare

Foto: Smarta Saker

Med en trippelladdare kan du ladda tre smartphones eller surfplattor samtidigt. Perfekt för långa bil- och båtutflykter med familjen.

Köp som julklapp här. [Extern länk]

En upplevelse

Foto: Greatdays

Ge bort en spännande, brummande upplevelse i julklapp! Välj mellan allt från gokart och jepp till lyxiga sportbilar och folkrace-motorer.

Beställ upplevelse eller ge bort ett presentkort här. [Extern länk]

LED-belysning med logga

Foto: Cdon

Sätt in en häftig dörrbelysning med rätt logga på! Loggan kommer synas på marken när du öppnar bildörrarna, för en extra speciell touch på bilen. Belysningen kommer i 2-pack och monteras enkelt på bildörrar på både höger och vänster sida. Välj mellan flera olika bilmärken.

Beställ din dörrbelysning i julklapp här. [Extern länk]

Automatisk P-skiva

Foto: Smarta Saker

Helautomatisk parkeringsskiva som sköter tidsinställningen åt dig så du slipper få onödiga böter för att du glömt ställa in p-skivan. Autoparktime har en rörelsesensor som känner av när bilen är i rullning. När du hittat en parkering och stått till i 20 sekunder visas först den aktuella tiden. Efter ytterligare 20 sekunder låser den in tiden på den närmsta kommande hel/halvtimme (enligt gällande parkeringsbestämmelser). Displayen visar sedan denna tid tills att du kör iväg med bilen igen och tiden nollställs efter att bilen har varit i rullning i 20 sekunder.

Handla som julklapp här. [Extern länk]


Vill du ha fler tips på julklappar till bilen? Handla här! [Extern länk]

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM MIN BIL