Avslöjar efter sexsåpan: ”Vi är ett par”

Av: Julija Sidner

Publicerad:
Uppdaterad:

Jasse om förhållandet med Adrian ”Jag är jättelycklig”

Det märks att det börjar bli vår.

Kungen och drottningen av skandalsåpor, Adrian Montin och Jasmine Gustafsson, bekräftar att de är ihop.

– Jag är extremt lycklig att jag har träffat Adrian, det är verkligen den killen jag har letat efter i hela mitt liv, säger Jasmine till Nöjesbladet.

Jasmine ”Jasse” Gustafsson.
Foto: ROBERT GABRIELSSON
Jasmine ”Jasse” Gustafsson.

De före detta ”Paradise Hotel”-deltagarna Jasmine ”Jasse” Gustafsson och Adrian Montin är uttalat tillsammans. I november skrev Nöjesbladet om kändisparets dejtande, men då hade de inte definierat sin relation. Nu berättar Jasse att hon hade en kort romans med Adrians chef Chris Järnhester, när Adrian medverkade i såpan Cirkus Magaluf.

– Det var en period i mitt liv där jag var väldigt stökig och åkte ner till Magaluf för att grisa. Då träffade jag Chris och jag vill väl inte riktigt säga att vi dejtade, det var lite av en sommarfling. Det satte lite käppar i hjulet för mig och Adrian, säger Jasse.

Fick lägga romansen på hyllan

Adrian har tidigare sagt att barchefen Chris inte lät honom träffa Jasmine, men att det inte hindrade paret från att få upp ögonen för varandra. Under fyra månader dejtade såpadeltagarna fram och tillbaka. Hon är aktuell i ”Ex on the Beach” som spelades in under våren 2016, vilket fick paret att lägga romansen på hyllan för ett litet tag.

– Han visste att jag skulle åka hela tiden och det blev ett stopp i dejtandet. Men han har alltid varit pushande till att jag ska åka. Vi båda lever ju i den här branschen. Han vill att det ska gå bra för mig och jag vill att det ska gå bra för honom, vi valde att inte gå in i något seriöst.

”Kunde inte slita oss från varandra”

Paret bestämde sig för att vänta, och låta Jasse göra klart säsongens ”Ex on the beach”. Och höll tillbaka – till en början.

– Men nu när jag kom hem så kunde vi inte slita oss från varandra.

Jasse ser nykär och kan inte hålla sig från att le.

– Alltså jag är så kär i honom, jag är verkligen det, jag är jättelycklig. Att vara borta några veckor fick mig kanske att inse det också. Jag är jätteglad att vi valde att ta upp det nu igen.

Adrian Montin har redan under tiden som Jasse var på inspelningen av ”Ex on the Beach” uttryckt sina känslor för den nuvarande flickvännen.

– Jag älskar nog den bruden, fan.

Publicerad: