Rostad blomkål – med dragonmajonnäs
40 min
Bakad fårost, Portabello provencale och Halloumipytt. Tuvessonskans plåtmat är kokboken för dig som älskar matlagning men inte vill lägga ner all din tid på den. Och helst så lite disk som möjligt.
Julia Tuvesson bloggar på Tuvessonskan där hon delar med sig av lättlagade, gröna recept. Här är några riktigt goda rätter ur hennes kokbok Plåtmat lagade på just en plåt.
40 min
20 min
30 min
30 min
30 min
1 h 15 min
30 min
30 min
30 min
30 min
25 min
1 h
1 h
1 h 40 min
15 min
1 h
40 min
20 min
30 min
30 min
30 min
1 h 15 min
30 min
30 min
30 min
30 min
25 min
1 h
1 h
1 h 40 min
15 min
1 h