Anna-Carin hittade en mus – i chipspåsen

avJonna Claesson

Foto: Privat

I fredags skulle familjen Torgrimssons i Östersund ha fredagsmys. Men chipsätandet fick ett abrupt avslut när när Anna-Carin fick ett pälsdjur i näven.

– Jag bara skrek och försökte kräkas, berättar hon.

Det var i fredags som familjen Torgrimssons i Östersund skulle ha fredagsmys och knapra på Grillchips i soffan. Men myset blev inte långvarigt. Precis när Anna-Carin öppnade chipspåsen och fiskade upp en näve godsaker, såg hon någonting som inte stämde.

– Jag såg i ögonvrån att färgen inte stämde, det var någonting mörkt jag fick i handen.

Det var ett dunkelt sken i vardagsrummet så hon kunde inte riktigt se vad det var hon hade fått tag på. Hon tittade närmare och blev förskräckt.

– Det var en mus. Jag bara skrek och skrek.

Saken är den att det inte bara var allmänt snuskigt att ha en död mus i chipspåsen, Anna-Carin har fobi för både råttor och möss.

– Jag försökte kräkas flera gånger men det gick inte. Det var hysteriskt.

Anna-Carins man tog både chipspåsen och musen och kastade dem utanför huset.

– Vi tyckte ju att det var äckligt allihopa. Chipspåsen var inte öppnad liksom, så den har ju inte kommit in i chipsen här hemma. Sedan kom min son på att vi kanske var tvungna att bevisa för OLW att det hade legat en mus i påsen så då sprang vi ut och fotograferade den.

Var den dör när du hittade den i påsen?

– Ja, hade den inte varit det så hade jag nog skrämt ihjäl den så som jag skrek.

Ett mejl skickades iväg till OLW men familjen har hittills inte fått någon respons.

– Det verkar stängt nu under helgen. Vi har bara fått ett automatiskt svar. Det finns en chipspåse kvar i köket, men jag kan säga att jag inte kommer att äta chips på ett bra tag.

Aftonbladet har sökt OLW:s presskontakt för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM

Östersund

Råttor