Två mordförsök efter bråk i Vårby

Av: TT

Publicerad:
Uppdaterad:
Ett 10-tal personer var inblandade i ett bråk i Vårby under lördagsnatten. Akrivbild.
Foto: Pontus Lundahl / TT
Ett 10-tal personer var inblandade i ett bråk i Vårby under lördagsnatten. Akrivbild.

Fyra personer fick sjukhusvård efter ett bråk i Vårby under lördagsnatten. Två anmälningar om misshandel och två anmälningar om försök till mord har upprättats.

Polisen kallades till Vårby söder om Stockholm efter att ett tiotal personer varit inblandade i ett bråk.

– Det är ett väldigt rörigt ärende där vi har fyra målsäganden. En var kvar på platsen när polisen kom dit och vad jag kan läsa mig till har han blivit slagen, alltså en ren misshandel. Han fördes sedan till sjukhus, säger Eva Nilsson, vakthavande befäl på Stockholmspolisen.

Enligt vittnen på plats ska de tre andra personerna som varit inblandade ha lämnat platsen till fots eller med bil, skriver polisen på sin hemsida.

– Under tiden vi är på platsen dyker de tre andra som bråkade upp på sjukhus, dit de kommer med privat skjuts. Så vi åker dit och det visar sig, antagligen på skadorna, att de troligtvis varit inblandade.

Enligt polisens hemsida har de tre personerna "skador i olika omfattning från något vasst föremål".

– Initiala förhör är gjorda, men ingen kan redogöra för händelseförloppet. Två anmälningar om försök till mord och två anmälningar om grov misshandel har skrivits, men det kan ju ändras efter hand, säger Eva Nilsson.

Ingen är gripen.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN