”AIK är revanschsugna”

Publicerad:
Uppdaterad:

Experten Marcus Källberg ger dig dagens bästa spel

Foto: magnus sandberg

Dagens bästa spel 30 oktober.

✓ MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

AIK gjorde trots förlusten en godkänd insats mot Björklöven och dess storspelande målvakt Galbraith. Löven har förvisso återfått flera spelare efter skada och agerar förbättrat men mot ett revanschsuget AIK på Hovet väger man nog ändå för lätt. 10Bet har 1,35 på den ettan.

DAGENS DRAG

Två intressanta ettor till fina odds i 2.Bundesliga. Karlsruhe har visat tveksam form på slutet och utan ett par viktiga spelare får man det nog kämpigt borta mot Fortuna Düsseldorf. Paderborn kommer till spel utan lagkaptenen Krösche i den svåra bortamatchen mot Oberhausen.

DAGENS AVSLAG

Queens PR har trots kännbara avbräck övertygat stort på slutet. Man är dock fortsatt försvagat och en negativ reaktion kan komma när som helst. Laget känns som en sårbar favorit mot ett svårslaget Leicester.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Björklöven hade en tuff start men börjar äta sig uppåt i tabellen och segern mot AIK senast gjorde nytta. Nu är det AIK igen som står för motståndet och denna gång på bortaplan och det mäktar inte Löven med. 1,35 är spelbart på Solnaiterna.

DAGENS DRAG

3 Hallsta Lotus klarade inte av att hålla ifrån sig Mörtvedt Jerkeld senast och det är väl inte mycket att säga om. Nu ser det ut att bli spets i V65-6, DD-2 för jag tror att han kan hålla ut 7 Fakse från start och på korta häcken räknar jag med seger för Hallsta Lotus.

DAGENS AVSLAG

V65-1 blir en stalluppgörelse mellan 1 D.J.Seabrook och 4 Amour Ami så till er som hade tänkt gardera mer: Glöm det för det är bara bortslängda pengar.

✓ PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

1 Staro Dow Jones (V65-2) var mycket fin senast då han utklassade motståndarna. Perfekt läge den här gången och då motståndet är väldigt svagt ser Robert Bergh ut att ha en toppchans. En bra spik på V65.

DAGENS DRAG

8 Wishful Boko (V65-5) är en spurtstark häst som från det här läget kan få ett perfekt lopp. Han gör sällan ett dåligt lopp och skulle motståndarna köra för hårt mot varandra blir Wishful Boko svår att stå emot till slut.

DAGENS AVSLAG

2 Lundås Emelie (V65-6) är riktigt bra men får det tufft i kväll då hon nu möter hingstarna. Spår två i volten är inget plus och då det finns några riktigt vassa motståndare är hon inte het. Jag tror 1 Lome Stjernen vinner loppet.

Publicerad: