Refuseds resa räddad – av amerikanska rockbandet

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Faith No More gjorde resan till en fest: ”Bryr sig verkligen”

1 av 3

Det blir en hel del resande när det svenska hardcorebandet Refused har spelningar runt om i världen.

Och all resande kan ta på krafterna. Men den här gången fick de oväntad hjälp när det amerikanska rockbandet Faith No More kom till undsättning.

”Vissa band är bara så äkta. De bryr sig verkligen”, skriver Refused på Instagram.

Det svenska bandet Refused återförenades nyligen och meddelade tidigare i år att de skulle turnera en hel del, både i USA och i Europa.

På lördagen hade bandet en ansträngande resa framför sig för att ta sig till Finland för att spela på den stora rockfestivalen Provinssirock efter att ha spelat på Bråvalla i Norrköping.

Då fick de plötsligt oväntad hjälp av inga mindre än det amerikanska rockbandet Faith No More, som även de spelade på Bråvalla.

Fick flygskjuts

Helt plötsligt hade Refused skjuts raka vägen till destinationen med Faith No Mores chartrade plan, skriver Uproxx Music.

”Så vi hade en ansträngande dag av resande framför oss tills de vackra gentlemännen i Faith No More fick reda på det och gjorde plats för oss på sitt charterplan; band, team, redskap och allt”, skrev Refused på Instagram på lördagen och fortsätter:

”Väl utvilade och rörda av vänligheten kommer publiken på Provinssi få det bättre när vi inte har 10 timmars resande i dag. Vissa band är bara så äkta. De bryr sig verkligen. Kärlek och respekt”.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN