Känslokollapsen i Bonde söker fru: ”Det var jättejobbigt”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Dennis och Annie åkte på kärleksresa till Frankrike.
Men väl där sattes parets känslor på prov.
– Det var jättejobbigt faktiskt, säger Annie Håkansson om semestern i ”Bonde söker fru”.

I förra veckan av ”Bonde söker fru” valde Dennis Andersson att testa lyckan med Annie Håkansson. Kärleksrusiga åkte de på semester till Frankrike tillsammans med de andra paren.

Men väl där började Annie Håkansson tvivla.

– Det var på grund av många saker. Man hade ju inte lärt känna honom, utan det fick man göra då. Man fick se nya sidor, både bra och dåliga, men jag tyckte att han var väldigt olik från framför kamerorna och bakom kamerorna blev han lite annorlunda, förklarar hon för Nöjesbladet.

På vilket sätt?

– Han ansträngde sig inte lika mycket. Han var inte alls som jag kände att han var på gården. Då satte han andra i första rum, men nu var det som att han mer körde sitt eget race. Det kändes också som att han tog mig lite för givet. Man kan se i det programmet att de andra paren tyr sig mer åt varandra och tänker på varandra, men jag fick inte alls det där, säger hon.

Hon utvecklar:

– På gården var han så himla gullig och snäll och ville hjälpa till med allt. Det första han gjorde då var ju att hjälpa mig upp med väskan, men han rörde ju inte min väska under hela resan. Det var många saker som jag tänkte på. Det var inte som att han gjorde något jättedumt, men han kändes väldigt olik sig och det blev mycket på en gång.

Dennis Andersson kan dock inte känna igen sig i hennes beskrivning.

– Jag var nog helt mig själv. Jag vet inte vad det skulle vara för andra sidor. Vi hade kul ihop, liksom, säger han.

Däremot kände även han att resan inte riktigt gick som planerat.

– Det var ju ingen dans på rosor.

Hur då?

– Det var ju inte samma kärlek som de andra hade till varandra då. Vi kom ju ingenstans under resan, säger Dennis Andersson.

– Det var jättejobbigt faktiskt. Jag hade verkligen förväntat mig något annat, och så blev resan så istället. Men jag är inte besviken eller känner mig lurad av honom. Han är ju som han är, säger Annie Håkansson.

I kvällens program av ”Bonde söker fru” återvänder Linda Lindorff till gårdarna och hälsar på. Där tar hon reda på hur det har gått för Dennis och Annie efter Frankrikeresan.

”Bonde söker fru” sänds i kväll klockan 20.00 på TV4 och i TV4 Play.

Publicerad:

LÄS VIDARE