Anders Bagge om kärlekskrisen inför bröllopet: Sov på soffan

Överraskade Johanna Bagge Lind på bröllopet

avJakob Meijer

Johanna Lind Bagges smekmånadskupp mot Anders Bagge 00:46

Anders Bagge överraskade Johanna Bagge Lind på bröllopet med en kärlekskupp.

Men hemligheten ledde till bråk, bara dagen innan vigseln.

– Jag fick sova på soffan, säger Anders Bagge i ”Efter tio med Malou”.

Mitt under vigsel tog ”Idol”-juryveteranen Anders Bagge tillfället i akt att hylla sin kärlek med en sång. Till Johanna Bagge Linds förvåning greppade han plötsligt tag i mikrofonen och framförde en känslosam tolkning av Lauren Woods ”Fallen”, från filmen ”Pretty woman”.

I TV4:s ”Efter tio” med Malou von Sivers berättar Bagge att han höll på hemligheten in i det sista. Och det ledde till bråk.

– Johanna ville att jag skulle sjunga, sen sa jag att jag inte kommer göra det. Så dagen innan var hon skitsur på mig. Hon tyckte: ”Har du bara skrivit en liten dikt till mig, när du kan sjunga?”, säger Anders Bagge i programmet.

”Ibland måste man sparka på honom”

Och grälet fick konsekvenser.

– Jag fick sova på soffan dagen innan bröllopet, säger Bagge och berättar att han funderade både en och två gånger om han skulle avslöja hemligheten.

Men han höll på den, och kärlekskuppen på bröllopet blev en succé.

– Ibland måste man sparka lite på karln’ för att det ska hända något. Han sjunger ju som en gud, säger Johanna Bagge Lind i programmet och fortsätter:

– Det var fantastiskt. Jag ville inte att det skulle ta fokus för då skulle han stressa upp sig och bara tänka på det. Blev det så blev det. Jag är jättestolt att han fixade det.

Foto: SJUAN

Konflikt inför kamerorna

Paret Bagge syns just nu i Sjuans ”Cirkus Bagge”. Även där får man se hur paret bråkar. I torsdagens avsnitt försöker de bli vänner igen efter att Bagge Lind lämnat det gemensamma hemmet.

– Det är en konstnärssjäl och det är inte lätt att leva med alla gånger, säger Johanna Bagge Lind om sin make i ”Cirkus Bagge”.

– Jävla barnunge.

Anders Bagge och Johanna Bagge Lind gifte sig i augusti inför vänner och familj i Eric Ericsonhallen i Stockholm.

”Cirkus Bagge” sänds på Sjuan torsdagar klockan 20.00.

Anders Bagge, så blev han folkets favorit 00:52
ARTIKELN HANDLAR OM