God morgon! Det här hände medan du sov

avJenny Rydberg

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Person hittad död i lägenhet – polisen utreder mord

En person har hittats död i en lägenhet i Lidköping. En förundersökning om mord har inletts. Tre personer är togs in till förhör, men släpptes sedan.

Läs hela artikeln

Skadade flygs ut inför fredssamtal

För att bygga förtroende inför fredssamtalen i Sverige kommer Saudiarabiens militärallians att låta skadade Huthi-rebeller flygas ut ur Jemen.

Läs hela artikeln

En anhållen för våldtäkt i Lycksele

En man i 20-årsåldern har anhållits misstänkt för en våldtäkt i Lycksele under helgen, skriver Västerbottens-Kuriren. Mannen greps under söndagsförmiddagen.

Läs hela artikeln

Tittarraseri mot Bingolotto i TV4

På söndagskvällen skulle Adrian Macéus sjunga sin nya låt i ”Bingolotto” som handlar om klasskompisen Ebba som dog i terrorattacken på Drottninggatan. Men efter 30 sekunder tvingades TV4 att bryta. Nu rasar tittarna.
– Han låt blev onödigt kort och med tanke på den guldstrupe han har så var det olyckligt, säger programledaren Rickard Olsson.

Läs hela artikeln
Rockstjärnan försökte stoppa dotterns Hollywood-karriär – men nu gör hon succé
Tv-profilen friade i direktsändning till mellostjärnan

Svenska lag kan exkluderas ur Europa League

Införandet av en tredje europeisk turneringen kan göra det svårare för svenska klubbar att nå Europa League. I alla fall om man ska tro Uefas access-lista som börjar gälla 2021. Allsvenska tvåan, trean och fyran verkar i stället få kvala till den nya turneringen.

Läs hela artikeln
Känslosamma hälsningen av brodern till Nylander: ”Härligt att ha min bästa vän tillbaka”
Tyson Fury donerar 93 miljoner efter fajten: ”Jag kommer troligen bli pank”

Bättre behövande får jackor – initiativet hyllas

Här ska ingen få frysa i vinter. Nu hyllas norska Röda korsets initiativ där de uppmanar personer att skänka jackor, rapporterar norska TV2.

Läs hela artikeln

”Bekvämt med taxi när väljarna betalar”

DANIEL SWEDIN: ”Det är förstås bekvämt att åka taxi, särskilt om någon annan betalar. Det har både Ulf Kristersson och Edward Riedl förstått.”

Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!